Aydilge açtı ağzını yumdu gözünü: Yeter ki popüler olayım rezil olsam da olur mu?!

Ünlü şarkıcı Aydilge, son yaptığı açıklamada görünür olmak adına rezil olmayı göze alan kitleyi eleştirdi. Popülerlik için rezillikten kaçınmayan kişileri hedef alan ünlü şarkıcı "Utanma duygusunu yitirmeye başladık." ifadelerini kullandı.

Eğlenceli kişiliği, gülümseten parçaları ve sosyal medya hesabından yaptığı farkındalık içeren paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı Aydilge, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda popülerlik uğruna yapılan davranışları sert bir dille eleştirdi.

Aydilge

Aydilge

"REZİL OLAYIM AMA YETER Kİ POPÜLER OLAYIM"

"Ne kadar ünlü olduğum değil de nasıl hatırlandığım daha önemli" sözlerini sık sık vurgulayan ve toplumsal konulara büyük bir titizlikle yaklaşan ünlü şarkıcı, şöyle konuştu:

"Eskiden utandığımız, birisi görürse rezil olurum dediğimiz şeyler artık bizi popüler kılan şeylere dönüştü ve bu çok tehlikeli. Çünkü utanma duygusunu yitirmeye başladık. Yani rezil olmaktan korkan insanlardık. Şimdiyse rezil olalım. Olmasına olalım önemli değil yeter ki popüler olalım. Varsın rezil olayım duygusu çok hakim."

Aydilge'nin açıklamalarıyla özellikle son yıllarda çığrından çıkan TikTok akımlarıyla rezil olmaktan asla çekinmeyen kitle ve sanat dünyasından bazı isimler akıllara geldi. 

Sizce ünlü şarkıcı haklı mı?

Tolgahan Sayışman sette kaza anını anlattı! "Dinamitleri fazla koydular ev patladı"

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman sette kaza anını anlattı! "Dinamitleri fazla koydular ev patladı"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

dede korkut 2 hafta önce

bir asırdır ekilen ekinlerin hasadını yapıyoruz... ve, hasadı yeterli görmeyenler verimi artırmak için zorunlu eğitimi 12 yıla çıkardı

Toplam 2 beğeni

Ismail hakki efendi 2 hafta önce

COK HAKLI Helal Olsun Dogru söz

TuncTunc 2 hafta önce

35 yildir avrupda ya$iyorum fransa almanya bekcika hollanda gibi ülkeler ile ticaret baglantili ama maa$li cali$anim.Bu ülkelerde degi$ikli yok´ilk geldigim yillarda nasil idiler ise hala ayni diyebilirim.Ama Türkiye insanlari asla böyle degil ve cok kültürüsüz bir degi$im icinde.

oflu 2 hafta önce

nezaman ünlü oldu ?

aga 2 hafta önce

rezil yaşayanın rezil olma ihtimali kalmadı. az rezil çok rezil diye bi şey yok.