Duygu Nebioğlu'ndan annesi Suphiye Orancı'ya videolu duygusal çağrı: Bu senin için!

Metin Akpınar'ın kanlı bıçaklı hale geldiği evlilik dışı kızlarından Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Annesine sık sık 'Ortaya çık' çağrısı yapan Nebioğlu, bu kez ikiziyle çocukluk videolarını paylaşarak annesine seslendi ve "Asla nerden geldiğimi unutmadım ve hep ona göre yaşadım. Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video!" dedi.

Bir anda Türkiye gündemine oturan Suphiye Orancı ve kızları, yapılan skandal açıklamalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ve Akpınar'a babalık davası açan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, bilinmeyen tüm sırları bir bir ortaya döktü.

Suphiye Orancı kızları

Suphiye Orancı kızları

Son olarak ünlü gazeteci Müge Anlı'nın programına konuk olan Nebioğlu, hem babasını hedef aldı hem de annesinin ortaya çıkması için çağrıda bulundu. Annesinin sessizce her şeyi izlediğini ve doğru zamanda ortaya çıkacağını dile getiren Nebioğlu, sosyal medya hesabından da art arda açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Metin Akpınar ve Suphiye Orancının kızları Duygu Nebioğlu

Metin Akpınar ve Suphiye Orancının kızları Duygu Nebioğlu

"ANNEMİN BANA ULAŞMASI İÇİN YAPTIĞIMIZ TOTEMİ UNUTMAYACAĞIM"

"Yapacaklarımızın önüne hiçbir kötülük geçemeyecek. Az kaldı. Beni tanımıyorsanız. Bu olaylar bitsin, hangi düzeni bozmak istediğimi anlayacaksınız." diyen Nebioğlu, arkadaşı Nilay ile bir fotoğrafını yayınlayarak "Sizi kötü insanlar rezil etmeye çalışır, tam da o anda vezir ve huzur masası kurulur. Annemin bana ulaşması için yaptığımız totemi unutmayacağım kızlar!" dedi.

"DAYAK YİYİNCE DAYAK ATMAYI ÖĞRENİYORSUN"

Sosyal medya hesabından kendisine gönderilen mesajları da paylaşan Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı adına sahte Instagram hesabı açıldığını duyurdu. Sahte hesabı ifşa eden Nebioğlu, "Bu hesap annemin hesabı değildir. Lütfen şikayet eder misiniz? Doğru yolda olmasaydım. Eğer beni, bizi rahatsız eden hesaplarla karşılaşmayacaktık. Malum dayak yiyince dayak atmayı öğreniyorsun. Sen her kimsen seni attığın mesajlarla döverim sanıyorsan yanılıyorsun. Senin ve senin gibileri yıllardır emek verdiğim zekamla gömerim" sözleriyle isyan etti.

 

"İNŞALLAH METİN AKPINAR SANA ZIRNIK MİRAS BIRAKMAZ"

Sahte hesabın kendisine "Noldu Duygu işine gelmeyince yorumlara kapadın? İnşallah Metin Akpınar sana zırnık miras bırakmaz.." şeklinde mesajlar attığını ifade eden Nebioğlu, "Biraz daha üreterek yaz madem" diyerek ateş püskürdü.

İşte o mesajlar...

BABASINA ÖFKE KUSTU!

Babasına öfkesi dinmeyen Nebioğlu, Metin Akpınar'ın 7 ay önce söylediği "Büyük kalabalıklar içinde yalnızız" sözlerini yeniden paylaşarak "Kıvırcıklarını, sayamadığım benlerini, yumuşacık sakallarını, burun deliklerini sevdiğim için yalnızlığını göremememişim. Siz ünlüler, parayla yalnızlığını giderecek insanlar değildiniz. Yalnızlığın tek gecelerde bitmeyeceğini biliyordun. Senin yalnızlığının içinde kalabalık çocuklar vardı. Siz o tenekelerin içinde sesimizi duymadınız" ifadelerini kullandı.

ANNESİNE BİR KEZ DAHA SESLENDİ

Zor zamanlar geçiren ve annesine sık sık ortaya çıkması için çağrıda bulunan Nebioğlu, sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşım yaptı. İkiz kardeşiyle olan görüntülerini ilk kez yayınlayan Nebioğlu, annesine seslenerek şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Sofi, fiziksel yaralarımız geçmişti, iki ay olmuştu Nebioğlu ailem ile tanışmamızın ilk günü değildi. İlk gün annemle babamın gözyaşlarını hatırlıyorum bizi seyrettikçe ağlıyorlardı. O anların fotoğrafları ve videoları yok. İstemediler. Yurttan çıktığımız kıyafetleri annem çöpe attı O gün, kim bilir kaçıncı çocuğun kıyafetiydi. Asla nerden geldiğimi unutmadım ve hep ona göre yaşadım. Sen hiç göremedin bu hallerimizi senin için bu video!" 

"ÜZÜLME SAKIN HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK"

Annesiyle kavuşmanın hayalini kuran Nebioğlu, "Sana ve gerçeklere ulaşabileceğimin ilk hayat belirtileri. Bilmiyorum belki hiç gelmeyeceksin ama izle Tanya'nı Zaten gerçekleri öğrendikçe en ufak kızgınlık yok içimde hiçbirini ablalarıma anlatmadım daha, bana ulaşırsan söylemeyeceğim ablalarıma ulaştığını sen istemedikçe. Bu bir yalvarış değil sadece yaşadıklarına farkındalık sana yaptıklarını kimlere kimlere yapmışlar ve asla korkma. Sen bizden vazgeçmiş olsaydın ilk doğan ablamı yok ederdin. Uydurdukları hikayeler salakça kullandıkları kozlar, Nasıl kullandılar kozlarını bende görmüş oldum. Üzülme sakın, her şey ortaya çıkacak." diyerek sözlerini sürdürdü.

İbrahim Tatlıses'in güzeller güzeli torunu Berfin sosyal medyaya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in güzeller güzeli torunu Berfin sosyal medyaya damga vurdu!
Sinan Albayrak kendisine dava açan Ümit Özdağ'a ateş püskürdü: Beş parasız mı kaldın?

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Albayrak kendisine dava açan Ümit Özdağ'a ateş püskürdü: Beş parasız mı kaldın?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Tepki 1 hafta önce

Körler,sağırlar misali...

Oya 2 hafta önce

Ay çok ta benziyorlar.

vlk 2 hafta önce

bir İzmir klasiği Gavur İzmir sinemalarda

Toplam 1 beğeni

Arif 2 hafta önce

Bu ahlaksız tipler yıllarca toplum önünde bulundu. Her türlü melanetlerine rağmen yeri geldi utanmadan akıl vermeye kalktılar.

Toplam 2 beğeni

öneri 2 hafta önce

kimlik hırsızlığı suç duyurusunda bulun

Yorumların Tümünü Okuyun