Petek Dinçöz'ün annesi de estetik akımına uydu! Yüzünün son hali herkesi şaşırttı

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün annesi de son dönemde estetik yapan ünlüler kervanına katıldı. Petek Dinçöz'in annesi Esra Süay Toğuş'un operasyondan sonraki hali görenleri şaşkına çevirdi.

Petek Dinçöz'in annesi Esra Süay Toğuş, gençleşmek istedi. Görünümden rahatsız olan Esra Süay Toğuş, "Yüzümdeki üzgün bakışın geçmesini istiyorum. Çektiğim acılar yüzüme yansıdı. Çizgilerimin bir anda geçmesini istiyorum" diyerek soluğu estetik doktorunun yanında aldı. Toğuş, yüz gençleştirme operasyonu geçirdi. 

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Dinçöz'ün annesine sosyal medyadaki kullanıcıları; "Kendinize ne yaptınız?", "Eski haliniz çok güzeldi", "Nasıl bir operasyon bu?" şeklinde yorumlar yaptı.

Sosyal medyada çok konuşulan videoda, "Yüzümdeki üzgün bakışın geçmesini istiyorum" ifadelerini kullanıyor.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Esra Süay Toğuş'un doktoru, yayınladığı bir videoda Toğuş'un son halini paylaştı. Operasyonun üzerinden geçen 4 ayda Toğuş'un yüzünün toparlanmış görüntüsü dikkatleri çekti.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

2024 ilkbahar yaz moda trendleri nelerdir?2024 ilkbahar yaz hangi renkler moda? Moda trendleri

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

HarunG 4 gün önce

Cok sahane olmus. Gerci odum patladi.

Eyya 4 gün önce

yaşlandırma filtresi kullanıyorlar milleti kandırıyorlar bu kadar kırışık yok o kadında sanki 100 yaşında gibi gösteriyorlar. ameliyat sonrası da gelsin gençlendirme filtresi yani o kadar yaşlı da değil sonraki kadar gençte görünmüyor hep hile

Son Kral 1 ay önce

teyze senin derdin neydi de bu hale geldin?