Hapis cezasıyla yargılandığı dava düştü

Nurgül Yeşilçay'ın 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava düştü.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın rol arkadaşı Erkan Petekkaya'ya mesajlarla hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava, Petekkaya'nın şikayetinden vazgeçmesiyle düştü.

Bakırköy 44. Asliye Ceza mahkemesinde görülen davaya sanık Nurgül Yeşilçay ve avukatları katıldı. Yeşilçay, savunmasında iddiaları kabul etmediğini ve iddianameye konu olan mesajları atmadan 1 gün önce sette Petekkaya ile kavga ettiğini söyledi.

İddianameye olan bir diğer konu ise Yeşilçay'ın verdiği bir röportajda Petekkaya hakkında söyledikleri olmuştu. Ancak Yeşilçay o sözleri hakaret kastıyla söylemediğini ve sadece kendisini savunmak için konuştuğunu söyledi.

Savunmanın ardından hakim Doğan Yücesoy, Erkan Petekkaya'nın avukatı Çağdaş Çelik'in şikayetlerinden vazgeçtiklerine dair dilekçe sunduklarını belirterek davanın düşmesine karar verdi.

Dava bitiminin ardından açıklama yapan Çelik, Yeşilçay'a "Türkiye'nin tanınmış insanlarısınız. Bizler sizleri sevgiyle izliyoruz. Sizleri burada görmek bizi üzüyor. Davanın böyle bitmesinden dolayı mutluyum" dedi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0