Madonna, Mevlana Müzesi'ni ziyaret edecek

ABD'nin ünlü starı Madonna, tüm dünyanın felsefesini yakından takip ettiği, Mevlana Celaleddin Rumi'yi ziyarete geliyor.

ABD'de moda fotoğrafçılığı yapan ve ünlü isimlerle verdiği pozlarla gündemden düşmeyen Mert Alaş, yakın dostu Madonna'yı Konya'ya getiriyor. 

Ünlü popçu Madonna'nın Konya ziyaretinde,  Mevlana Celaleddin Rumi'nin Konya'ya gelişinin 789. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliklere katılması bekleniyor. 


Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan gezinin Konya'dan sonraki adresi ise, Ege kıyıları ve koyları olacak. Buradan İngiltere'ye geçecek olan Madonna, dünya turnesine start verecek. 

Özellikle ABD'de yaygın olan Mevlana Celaleddin Rumi takipçileri arasında, daha önce Mevlana'nın şiirlerini seslendiren ve 'Like A Prayer' şarkısının klibinde semazenlere yer veren Madonna'nın dışında, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, model Cara Delevingne, şarkıcı Chris Martin, Adriana Lima ve Demi Moore gibi isimlere son olarak çocukları ile birlikte fotoğraf paylaşan P!nk eklenmişti. 

BİR YORUM YAPIN 7

ankara 7 yıl önce

ALLAH ALLAH bunda bir tuhaflık var ama ALLAH bilir...

Burhan 7 yıl önce

Ne olursan ol yine gel,ister dans ederek ister muzik calarak,istersede calgi aletleri ile yine gel.

Toplam 1 beğeni

adem 7 yıl önce

Size verelim de universiteleriniz, Nasa nız , strateji kurumlarınız, polis ve istihbarat teşkilatınız ve bu felsefe ile yoğrulacak olan vatandaşlarınız pelte gibi olun didinmeyi bırakın da dünya rahat etsin

Toplam 2 beğeni

vatandaş 7 yıl önce

arapça yazıları ayaklarının altına alarak klip yapan, islamı hakir gören, bütün kliplerinde masonik sembollere yer veren madonna nın ne işi var mevlana hazretleri ile ? müslümanlar üzerinde algı operasyonundan başka birşey değil bu ! ahhh... mevlana hazretleri.... çok büyük ilim ve irfan sahibi evliya bir zat, ama ne olursan ol yine gel lafı çok yanlış anlaşıldı...

Toplam 8 beğeni

Anonim 7 yıl önce

Acaba o ayagi ile ezdigi seylerin anlamini biliyormusun cok merak ediyorum

Toplam 0 Beğeni

Mustafa 7 yıl önce

gelll ne olursan oll gene gel.... ister putperest ol, istersen ateşe tapan.... istersen bin kere tövbeni bozmuş olsanda gene gelll....bizim kapımız ümitsizlik kapısı değil ama turist olarak gelme...gel arın müslüman olarak geri dön.. diye söylenmiş bi sözdür ama bu sözü turissen hemen gel diye anlıyorlar

Toplam 1 Beğeni

Ural okay 7 yıl önce

Rumiligi savunuyorlar cunku,mevlanayi iyi bilmeli

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun