Haluk Levent, sınavı kaçıran gence yardım etti

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı'nı 1 dakika farkla kaçırdığı için ağlayarak Türkiye gündemine oturan gence yardım edeceğini söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dün gerçekleşen YGS sınavını 1 dakika ile kaçırarak sınava giremeyen Mehmet Kara'nın ağlayarak ekranlara gelen görüntüsü tüm Türkiye'yi üzmüştü. Sanatçı Haluk Levent, bu gence yardım eli uzattı. Haluk Levent, bir iş adamı arkadaşının Mehmet Kara'ya yardım edeceğini söyledi.

Haykırarak ağlayan gence yardım eden Haluk Levent, gencin 1 yıllık eğitim masraflarının tanıdığı bir iş adamı tarafından karşılanacağını ve Mehmet Kara'dan gülümsemesini istedi.

Ünlü sanatçı Haluk Levent yapılan bu görüşmenin videosunu twitter adresinden paylaştı.

İŞTE HALUK LEVENT İLE MEHMET KARA'NIN KONUŞMASI

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 40

Hacı Ali BOSTANCI 7 yıl önce

Sınav saati olarak öğleden sonraki bir saat de olsa yine aynı şeyler olacak. Olur da. Hadi 09.46'yı kabul ettik, 09.47'de gelenin suçu ne, onu da kabul ettik 48'de gelenin suçu ne? Sonu nereye gider? Bu kadar ilgisiz. Haa kural tartışılır, niçin 10.15'e kadar alınmıyor diye o ayrı. Ama kural konmuşsa tedbirimizi almalıyız.

Toplam 3 beğeni

Sadettin Metin 7 yıl önce

Sınav evraklarında hepsi yazılıdır,Ama saat 9,50 de ailece cümbür cemaat sınava girmek isteyen bayanı bina sorumlusu almadı,bağırıp çağırmaya başladı,,,hem suçlu hem güçlü olmaya çalıştı,,,şimdi görevini yapan Bina sorumlusu mu suçlu yoksa işi ciddiye almayan mı,,,,

Toplam 3 beğeni

ibrahim 7 yıl önce

Kurallar uyulmak için konulur, 09.45'ten sonra girilmez diyorsa uyacaksınız. Hayatının en önemli sınavlarından birine girecek olan, konan kuralı ciddiye almıyorsa başkalarını suçlamasın sorumlu kendisidir.

Toplam 7 beğeni

ahmet. 7 yıl önce

her sene sınav 9.30 başlardı ve 9.45 sonra kimse içeri alınmazdı. aslında değişen bir şey yok yine 9,45 sonra kimse içeri alınmıyor ama sınav 10.00 başlıyor.

Toplam 1 beğeni

Sadettin Metin 7 yıl önce

sınav 9,30 da başlar,,,

Toplam 0 Beğeni

cetin 7 yıl önce

bu işin mazereti olmaz. ihmal yüzünden geç kaldıysan kusura bakma. kaza falan bir şey olduğu için geç kaldıysan , adı üstünde kazaya karşı yapacak bir şey yok. 30 dak olsa neden 31 dak değil. geç kalmaya kökten izin mi verilsin. sınav bitene kadar isteyen istediği saatte sınava katılırsa sınav laçkalaşır

Toplam 4 beğeni

eray akalın 7 yıl önce

Sınav başladktan sonra kimseyi almasınlar.orda sorum yok.sen de sorun var.sınavın başlamasına 15 dakka kala alınmıyor.ya anlamak istemiosun ya da kalbin bozuk

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun