Harika Avcı hakkında şok iddia!

Ünlü şarkıcı Harika Avcı'nın eski şoförü Emre E, biriken maaşını istediği için Avcı2nın adamları tarafından kaçırıldığını ve kafasına pompalı tüfek dayadıklarını iddia etti

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; Emre E'nin iddiası üzerine Harika Avcı hakkında soruşturma başlatıldı.

Emre E'nin iddiasına göre: Harika Avcı'nın maddi durumu son dönemlerde kötüye gitmeye başlamış. Bu durumdan etkilenen Emre E., bir süre bekledikten sonra şarkıcıdan biriken maaşını istemiş ve bunun üzerine Avcı ile tartışarak işten ayrılmış.

Sitenin güvenliği durdurdu

28 Şubat günü Avcı, eski şoförüne mesaj atarak "Paranı Nesibe'den al" demiş. Mesajın ardından Harika Avcı'nın yardımcısı Nesibe A, Emre E.'yi arayarak Avcı'nın kendisini beklediğini belirterek bir buluşma yeri ayarlamış. 

Emre E. bir arabanın içinde Nesibe A. ile buluşarak konuşmaya başlamış. Ancak araç bir süre sonra başka bir araç tarafından durdurularak içine 6 kişi binmiş.

Emre E., kişilerin kendisini tehdit ettiğini ve Harika Avcı'nın emri üzerine Saklıkent'teki bir siteye götürüldüğünü ve sitede Harika Avcı ile karşılaştığını söyledi. Adamlardan dayak yiyerek kafasına pompalı tüfek dayanıp ölümle tehdit edilen Emre E., Avcı'nın "Götürün, bunun işini bitirin" dediğini iddia etti.

Öldürmek için ormanlık alana götürülmek istenen Emre E., siteden çıkarken güvenlik görevlilerini görerek yardım istemiş. Aracı durduran güvenlik görevlileri Emre E.'yi araçtan alarak polis merkezine götürmüş. 

Harika Avcı ve adamlarından şikayetçi olan Emre E.'nin iddiası üzerine Avcı hakkıda soruşturma başlatıldı.

BİR YORUM YAPIN 0