Wilma Elles Cumhuriyet Başsavcılığına ifade verdi

Wilma Elles, eşi Kerem Göğüş ve avukatı Talha Aslan'ın başrol oynadığı filmden alacağı 52 Bin TL'si için yapımcıya zorla senet imzalattıkları iddia edildi.

2015 yılında vizyona giren 'Zilin Sesi' isimli filmde başrol oynayan Wilma Elles'in, filmden alacağı ücretin bir kısmı ödenmedi. 

Murat Özteke, "Elles, filmin galası öncesi eşi ve avukatlarıyla yanıma gelip 50 Bin TL alacağının olduğunu söyledi. Eğer senet imzalamazsam galada rezalet çıkaracağım dedi. Bana zorla 50 Bin liralık senet imzalattılar" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Esen Murat Özteke'ye tehdit ve şantajla senet imzalattıkları iddiasıyla Wilma Elles, Kerem Göğüş ve avukatı Talha Aslan ifade verilmeye çağırıldı.

Özteke'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Elles, Göğüş ve Aslan 'şüpheli sıfatıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade vererek yapımcının iddialarının gerçeği yansıtmadığını öne sürdüler.

Elles ifadesinde, "Film ücretinin bir kısmını peşin aldım. Film sebebiyle 52 Bin 480 TL daha alacağım vardı. Yapılan sözleşmeye göre 21 Şubat 2015 tarihinde ödenmesi gerekecekti, ancak ödenmedi. Özteke, parası kalmadığı için bana senet vermeyi teklif etti, kabul ettim. 

Gala gününe kadar oyalandım. Avukatım tarafından Özteke'ye ithar gönderildi. İtharnameden sonra gala günü senet vermeyi teklif etti. Gala için hazırlanmam gerektiğinden senet için avukatımın gitmesini uygun gördüm" dedi.

Elles, yapımcının iddialarını yalanlayarak, "Biz kendisinden zorla senet alsak, galada yan yana fotoğraflarımız olmazdı. Galadaki tüm fotoğraflar incelense, böyle bir olayın yaşanmadığı anlaşılacak" dedi.

Wilma Elles'in eşi Kerem Göğüş ifadesinde, "Galada herhangi bir ücret görüşmesi yapmadık. Zorla senet almadık. Alacak verecek olayında hiçbir şekilde bulunmadım" dedi.

Wilma Elles'in avukatı Talha Aslan ifadesinde buluşmaya tek gittiğini söyleyerek, "Yapımcı Özteke'yle galanın yapılacağı AVM'ye giderek bir kafede buluştuk. Yanında hazır senet getirdi. Hazır senet almayacağımı söyleyerek, yanımda yeni senet yazmasını istedim. Boş senet verdim ve doldurarak imzaladı. Borçlumuz hem şahıs hem de şirket olacaktı ama Özteke şirketi borçlu olarak yazmak istemedi. Zorla senet imzalatsak şirketin ünvanını da yazardık" dedi.

Wilma Elles'ten anlamlı ziyaret

İLİŞKİLİ HABER

Wilma Elles'ten anlamlı ziyaret

BİR YORUM YAPIN 1

hknslh 7 yıl önce

senet vermeyi teklif eden yapımcı ama ne hikmetse avukat yanında boş senet taşıyo :) hepsi böylemi bunların ? :)