Emrah'ın oğlu; 'Allah'ın yok mu senin'

Dün Seren Serengil'in canlı yayında şarkıcı Emrah ve oğlu Tayfun ile ilgili iddialarına Tayfun'dan tepki gecikmedi.

Seren Serengil, sunucusu olduğu programda Tayfun'un babası Emrah'tan, ev istediğini iddia etmişti. Serengil, " Tayfun, babası Emrah'a aramızda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir demiş" iddiasında bulunmuştu.

ALLAH'TAN KORKMUYORSUNUZ

Tayfun Erdoğan, Serengil'in canlı yayındaki bu iddalarından sonra sosyal medyadan kendini böyle savundu; 

"Ben sustukça hâlâ konuşma gereği duyanlar hatta Allah'tan korkmaksızın… Yani benim bir babaya böyle bir kelime kullanabileceğimi nasıl nereden düşünebilirsiniz? Benim böyle bir şey dediğime dair bir belge kanıt söz bir şey getirsinler ben o programlara gelip canlı yayında özür dileyeceğim benim kaybedecek annemden başka bir şeyim yok! Şu mübarek aylarda biraz vicdan varsa böyle haberler iftiralar atmazdınız zaten"

Emrah'a oğlundan sert sözler; "Ölmeni bekleyemem"

İLİŞKİLİ HABER

Emrah'a oğlundan sert sözler; "Ölmeni bekleyemem"
Emrah'ın oğlu Tayfun evleniyor!

İLİŞKİLİ HABER

Emrah'ın oğlu Tayfun evleniyor!

BİR YORUM YAPIN 3

OttoMan 6 yıl önce

Bunlar hep oyun. Gündeme getirme ve tanıtma oyunlarıdır...

Toplam 2 beğeni

tuhaf olaylar. 6 yıl önce

kuvuk emrahin oglu seda sayana cikip babasina gittigi videoyu gosterdi neymis babadi onu gormek istememis.neden milyonlara gosteriyorlar.sonra da insanlar konusunca yorumlayinca beddua ediyorlar.babasindan evmi istedi bilmiyorum.ama sedanin programinda dedi ki babam beni kendinden uzaklastrmak icin bana bir ev aldi sagolsun dedi.bu bile babasina agir bir ithamdir.programda duygu somurusu yapip bir sanatciyi devamli kotuluyorlar.neymis bes senedir ogluyla gorusmuyormus kucuk bebegi ondan kiymetliymis.hep babasinin sarkilarini soyluyor.oda sarkici olcakmis.yani kuuk emrah nasil anne anne diyerek unlu oldularsa kucuk tayfunda baba baba diyerek unlu olacak herhalde.

Toplam 7 beğeni

Alı 6 yıl önce

Insanda seref olmalı dunyaya bır cocuk getır onda sokaga at

Toplam 21 Beğeni