Yeliz Yeşilmen'den namazlı paylaşım!

Eski oyuncu Yeliz Yeşilmen, yaşanan afetin ardından sosyal medyadan kızı Asya ile namaz kıldığı fotoğrafı paylaştı. Yeşilmen, bu yaşananların birer uyarı olduğunu söyledi.

Eski oyuncu Yeliz Yeşilmen, Ali Uğur Akbaş ile yaptığı evlilik sonrası sektörden çekmişti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yeşilmen, dün yaşanan afet sonrası hesabından kızı Asya ile namaz kıldığı fotoğrafını şu notla paylaştı:

“Yer gök dua üstüne kurulu. Biz kızımla birlikte abdest aldık 2 rekat namaz kıldık ve her zaman olduğu gibi yüce Yaradana sığındık. İyiki inançlıyım şükürler olsun. İnancım olmadan nefes alamam. Sürekli dilimde dualarım var. Gezerken, yemek yerken, yüzerken, yatarken. Bu doğanın insanlardan intikam aldığı zor günlerde yapacak hiç bir şey yok. Tek şey tabi ki dua etmek, düzgün yaşamak. Yalandan, dolandan, gıybetten uzak. Alnımızda ne yazılı ise onu yaşarız. Nereye kaçarsak kaçalım alnımızda ne yazıyorsa o. Son yıllar zor geçiyor terör, afetler, sapıklıklar, tecavüzler vs. Eh arada bi uyarı olmalı ki insanlar kendine gelsin. Kimse parayla imanın kimde olduğunu bilemez. En korkuncu günah almak birini boş yere yargılamak. Bu günümüzde sıkça yapılan hata. Evet dört dörtlük değiliz belki ama kendi adıma şunu söylerim inancım bana yeter. Geçmiş olsun bodrum ve geçmiş olsun istanbul. Bol dua edip çocuklarımıza da öğretelim lütfen. İyi geceler”

FOTOĞRAFI SİLDİ, HESABINI GİZLEDİ

Bu paylaşımının ardından ojeli tırnakları yüzünden Yeşilmen, eleştiri ve yorum yağmuruna tutuldu. Yeliz Yeşilmen, gelen tepkiler üzerine paylaştığı fotoğrafı kaldırdı ve hesabını gizledi.

Yeliz Yeşilmen'in kızı kızgın yağdan yandı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen'in kızı kızgın yağdan yandı!

BİR YORUM YAPIN 47

Melike 6 yıl önce

Iman tahtasi acik olarak namazmi kiliniyormus sasirdim acikcasi biz corap giymeden bile kilmazken ki bu sekil olmasi gerekiyor kendisini uyaran olsaydi keske

Toplam 1 beğeni

Zeynep 6 yıl önce

Ojeli namaz kilinmaz ama

Toplam 1 beğeni

12345 6 yıl önce

Bir insan bir adim attiginda gerisi icin yavas yavs anlatin kalbi kirilmadan

Yersen.. 6 yıl önce

Namazı da reklam konusu yaptınız ya Allah hak ettiğinizi versin

Toplam 2 beğeni

eminnn 6 yıl önce

2 rekat namaz kildin allah kabuletsin de. geri kalan 5 vakitide kildimi acaba... ibadet gizli olmali reklamasyon olmazzzz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun