Yeliz Yeşilmen'in kızı kızgın yağdan yandı!

Bodrum'a tatil giden Yeşil Yeşilmen'in kızı Asya, bir lokantada kızgın yağ ile yandı. Yeşilmen yaşadığı korku dolu anları sosyal medya hesabından anlattı.

Yeşilmen, pazartesi günü ruhsatı bile olmayan bir restoranda yaşandığı iddia ettiği olayı anlattı. Kızı Asya'nın hastane odasındaki bir fotoğrafını paylaşan Yeşilmen, altına şu notu düştü:

"Değerli takipçilerim geçtiğimiz pazartesi günü yaşadığımız bir kaza. Duran çocuğu tavayla yakan bayan sonrasında annelik iç güdüm ile bağırıp çağırıp hesap soran ben. Çocuğumu kaçırıp bana ne olduğunu göstermeyen insanlar. Sonra üstüme saldıran 5 kişi, kaçarak arabaya koşan ben, arkadaşım, çocuklarım. Bu arbede sırasında hala yanmaya devam eden Asya'm ve bizim hastane de duygusal anlarımız. Çok soran oldu açıklamak istedim.

Ruhsatı dahi olmayan mekan. Yalıkavak yol üstünde bir yer ve cani sahibi, çalışanları. Hem suçlu özür dileyip müdahale edeceğine bir de bana saldırdılar. Açık mutfaklarından dikkatsiz servislerine kadar içler acısı. Ortada koşan çocuklar olsaydı yağlı tavadan çocukların kafasına yağ aksaydı daha dehşet olurdu.

Tepsi dahi kullanmadan ellerinde tavalarla millet içinde gezip çocuk yakıp bir de üste çıkmak için saldırmak da ne? Neresi olduğunu yarın açıklayacağım bunun hesabını hukuk yoluyla soracağım. Çocuğum şoka girdi"

Ünlü oyuncu bambaşka biri oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu bambaşka biri oldu
Yeliz Yeşilmen Umre'ye gitmek isterken kandırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen Umre'ye gitmek isterken kandırıldı!
Yeliz Yeşilmen'den namazlı paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen'den namazlı paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 7

Mithat 6 yıl önce

Sizin kızınızın boynu yansa yemek yerken elin hırbosu yüzünden....... ne olurdu

yasargurbuz 6 yıl önce

Madem kaçak sıradan bir mekan senin orada ne işin var? Ucuza yiyip içerek bütçeyi mi doğrultacaksın!

Toplam 1 beğeni

hayrullah 6 yıl önce

Allah bu kadina akil fikir versin cocugu nelere oyuncak ediyor basini belaya sokuor

Engin 6 yıl önce

E çocukta bişey göremedim. Bi damla yağ damlamış bi tava diyorsun. Ben olsam da kovalardım seni...

Toplam 2 beğeni

Yusuf 6 yıl önce

Güzel ablam hayatın hep reklam bizim çocuklarımıza neler oluyor ama hep içimizde kalıyor çocuk bu düşe kalka büyür yeterki ana baba hayırlı olsun

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun