Selena Gomez böbrek nakli oldu

Dünyaca ünlü sanatçı Selena Gomez, tüm yazı gözlerden uzak geçirmesinin sebebini açıkladı. Gomez, böbrek nakli olduğunu söyledi.

Dünyaca ünlü genç star Selena Gomez, tüm yazı gözlerden uzak inzivada geçirmişti. Uzun süre bu konuda sessizliğini koruyan sanatçı, sonunda Instagram hesabında konuya ilişkin açıklama yaptı.

25 yaşındaki genç sanatçı, bir süredir tedavi gördüğü Lupus hastalığı yüzünden böbreklerinin işlevini yitirdiğini ve böbrek nakline ihtiyacı olduğunu söyledi. Gomez, hastanede çektiği fotoğrafını şu notla paylaştı:

"Geçtiğimiz birkaç ay içinde sizinle hep bunu paylaşmak istiyordum. Sağlığımın tamamen düzelmesi için buna ihtiyacım vardı. Kamuoyunun karşısında aileme ve doktor ekibine hem operasyon öncesinde ve sonrasında benim için yaptıkları her şeye teşekkür ediyorum."

Genç yıldız, böbreğini bağışlayan kişinin ise yakın dostu Francia Raisa olduğunu vurguladı. Gomez arkadaşına böyle teşekkür etti: "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" 

 

Selena Gomez lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli oldu! Lupus hastalığı nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez lupus hastalığı nedeniyle böbrek nakli oldu! Lupus hastalığı nedir?

BİR YORUM YAPIN 0