Meral Kaplan kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

Star TV ekranlarında yayınlanan ''Duymayan Kalmasın'' adlı programda eşi Erhan Kanioğlu ve çocuğunun bakıcısından gördüğü kötü muameleyi anlatarak gündeme oturan Meral Kaplan kimdir? En Son Babalar Duyar dizisiyle oyunculuğa adım atan Meral Kaplan nereli ve kaç yaşında?

Star TV'de yayınlanan 'Duymayan Kalmasın' programına konuşan Meral Kaplan; 3 yaşındaki çocuğunun Rus bakıcısı tarafından darp edildiğini ve eşi Erkan Kahnioğlu'nun ise oturup izlediğini ve bu duruma çok üzüldüğünü anlattı. Meral Kaplan, bu olaydan sonra 2011 yılında evlendiği Erkan Kahnioğlu ile boşanmaya karar verdi. Peki, bir dönem dizi ve filmlerde boy gösteren oyuncu Meral Kaplan kimdir?

meral kaplan erhan kanioğlu

meral kaplan erhan kanioğlu

Meral Kaplan kimdir?

8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli Lüleburgaz doğumlu olan Meral Kaplan, Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunudur. Medya alanında kendini geliştirmek için adımlar atan Kaplan; diksiyon, spikerlik ve daha sonra özel tiyatro merkezlerinde oyunculuk eğitimi aldı. Usta tiyatrocu Turgay Tanülkü'nün öğrencisi oldu.

2002 yılında yayın hayatına başlayan  En Son Babalar Duyar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 

2006 senesinde Halit Akçetepe ve Pakize Suda ile Sevda Çiçeği adlı dizide "Nazan" karakterine hayat verdi. 

2007 yılında bir zamanlar ortalığı kasıp kavuran Hepsi grubunun dizisi olan Hepsi 1'de küçük bir role sahip oldu. Daha sonra Fox TV dahil birçok kanalda sunuculuk yapmıştır. 

2012 yılında Laz Vampir Tirakula filmi kadrosunda "Mira" karakteriyle başrol oynama şansına sahip oldu. Filmde Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Veysel Diker gibi oyuncularla beraber rol aldı. 

2011 yılında Erhan Kanioğlu ile evlenen ve bu evlilikten 3 yaşında bir evladı olan Kaplan; yaşadığı darp vakası sonrası eşinden boşanmaya hazırlanıyor. 

Rol Aldığı Yapımlar:

2012 Laz Vampir Tirakula - Mira
2012 Ateşten Kağıtlar - Hayat
2010 Gecekondu - Meral Kaplan
2010 Kollama
2009 Çılgın Kanal - Pelin
2009 Adab-ı Muaşeret - Yeliz
2008 Memur Muzaffer - Meral Kaplan
2007 Kutsal Damacana
2007 Hepsi 1 - Sevda Hanım
2007 Düş Yakamdan
2006 Yağmurdan Sonra - Gülçin
2006 Sevda Çiçeği - Nazan
2002 En Son Babalar Duyar

Meral Kaplan: Bakıcının saldırısından canımı zor kurtardım, kocam oturup izledi!

İLİŞKİLİ HABER

Meral Kaplan: Bakıcının saldırısından canımı zor kurtardım, kocam oturup izledi!

BİR YORUM YAPIN 0