İlay Erkök: Her şeyi çiğ yiyebiliyorum! İlay Erkök kimdir ve kaç yaşında?

Son zamanların genç ve güzel oyuncularından İlay Erkök yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Erkök, yemek zevkinden bahsederken, "Her şeyi çiğ yiyebiliyorum" dedi. Hercai dizisi ile oyunculuğa adım atan İlay Erkök aslen nereli ve kaç yaşında?

ATV'de yayınlanan 'Hercai' dizisiyle yıldızı parlayan İlay Erkök, YouTube kanalı "Bi' Başka"dan İrem Erbaş'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Rol aldığı yapımın çekimlerinin ağustos ayında başlayacağını belirten genç oyuncu, dizideki karakteriyle hiç ilgisinin olmadığını, hatta sokakta yürürken kendisini tanıyamadıklarını söyledi. 26 yaşındaki oyuncu, "Bir adaya düşsen yanına alacağın 3 yemek ne olurdu?" sorusuna öyle yanıt verdi: Aslında benim yemeğe ihtiyacım yok. Her şeyi çiğ yiyebiliyorum. Oradaki çiğ balığı, deniz canlılarını yiyebilirim. Ama almak istediğim şeylerden biri herhalde meyveler olur, meyve çok seviyorum. Özellikle kırmızı meyveler, karpuz çok severim. Mantı isterdim, yoğurtlu sarımsaklı. Suşi isterdim bir de.

İlay'ın bugüne kadar hiç kimsenin duymadığı, takipçilerini şaşırtacak nesi var?

Her şeyi çiğ yiyorum; çiğ balık yiyorum, çiğ et yiyorum. Bu bildiğin suşi değil. Balıkçıda çalıştım. Denizden balığı çıkarıp, kafasını koparıp, temizleyip üç dakikada yerim. Çocukken kasap olmak istiyordum. Kasap reyonunda aşk yaşardım. Kasaptan et ya da kıyma aldığımda büyük bir parça ağzıma atarım. Hamuru da çiğ seviyorum. O yüzden çok masraflı değilim.

 

İLAY ERKÖK KİMDİR?

1993 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen İlay Erkök, aslen Manisalı'dır ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Ekranların genç simalarından İlay Ergök'ün televizyon dünyasına adım atışı 2013 yılında Güneşi Beklerken adlı dizisiyle olmuştur. Dizide Kerem Bürsin, Hande Doğandemir ve Emre Kınay gibi başarılı isimlerle beraber rol almıştır. 

ilay ergök

ilay ergök

Bu tarihten sonra İngiltere'ye giden Erkök, burada Royal Conservatoire of Scotland’ da oyunculuk eğitimi almıştır. İngiltere dönüşünden sonra Tolga Çevik’in asistanı olarak çalışmaya başlamıştır.

Daha sonra Fox TV'de yayınlanan ve başrollerini Can Yaman, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin paylaştığı İnadına Aşk dizisinin kadrosunda yer aldı.

Son olarak ise 2016 yılında Hayatımın Aşkı dizisi ile ekranların karşısına çıkmıştır. 

Rol Aldığı Diziler;

2016 - Hayatımın Aşkı
2015 - İnadına Aşk
2013 - Güneşi Beklerken

Acun'un yeni projesi Exatlon Türkiye fragmanı yayında! Exatlon Challenge yarışmacıları kimler?

İLİŞKİLİ HABER

Acun'un yeni projesi Exatlon Türkiye fragmanı yayında! Exatlon Challenge yarışmacıları kimler?

BİR YORUM YAPIN 0