Gökhan Özoğuz’dan 'Black Friday' tepkisi!

Sevilen sanatçı Gökhan Özoğuz, cuma günü yapılan 'Black Friday'e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Başlangıçta ABD'nin ortaya çıkardığı daha sonra da ülkeden ülkeye yayılan 'Black Friday' yani alışveriş çılgınlığı sona erdi. Pek çok mağazanın ve internette'ki alışveriş sitelerinin stoklarının bitmesini sağlayan bu çılgınlığa tepki Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Ünlü sanatçı Özoğuz, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderi ile bu ve bunun gibi şeyleri desteklemediğini belirterek, 'Böyle thanks giving (şükran günü), baby shower (bebek hediye partisi) kutlayıp black friday yapan arkadaşlar. Bayram, gelenek, özel gün başka şey. Bunlar ufak ufak kültür erozyonu.' dedi.

3 günde 3 kilo verdiren diyet listesi

İLİŞKİLİ HABER

3 günde 3 kilo verdiren diyet listesi
Survivor 2018 için 3 isim daha belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor 2018 için 3 isim daha belli oldu!
Cengiz Kurtoğlu'nun kaldığı otelde yangın çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu'nun kaldığı otelde yangın çıktı!
Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalısı'ndan taşınıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalısı'ndan taşınıyor!

BİR YORUM YAPIN 22

Tuba 6 yıl önce

Resime takılıp ressamı göremeyen arkadaşlar! Dış görünüşe niye bu kadar takılıyorsunuz? Niyetinin iyi olmadığını nerden biliyorsunuz? İmanının sizinkinden , benimkinden sağlam olmadığını nerden biliyorsunuz? Kalbini açıp da baktınız mı? O yüzden geçiniz bu işleri..

Toplam 2 beğeni

Tuba 6 yıl önce

"Anadolulu "arkadaş; iyi niyetinize inanmıyorum. İmanı, vicdanı, duyguyu kültürden ayıramazsınız. Davranışı, yaşayışı bunlardan ayrı göremezsiniz. Türk toplumu diğer toplumlar gibi robotlaşmış bir toplum değil. İstirham ederim !..

Toplam 0 Beğeni

anadolu 6 yıl önce

kültür denilen şey zaten görünüş davranış ve yaşayıştır. samimiyet iyi niyet ve iman kültürün bir parçası değildir. Gökhan bey kendi yozlaşmakla kalmamış bir de bu yozlaşmanın halkda teveccüh görmesini sağlamış.işte gerçek kültür yozlaşmaşı

Toplam 0 Beğeni

yunus 6 yıl önce

Kendine hiç buradan baktınmı?kendini Anadolu motifllimi sanıyorsun.yoksa milletle dalgamı geçiyorsun.Adam erezyonun ta kendisi diyen yorumcu arkadaş ne güzel özetlemiş.

Toplam 1 beğeni

Anadolu 6 yıl önce

Adam her şeyiyle başlı başına erezyonun ta kendisi. Tipi tarzı müziğin.Çıkmış utanmadan kültürü ne sahip çıkma havalarında. Dinime küfreden bari müslüman olsa durumu yani

Toplam 3 beğeni

Teştikli 6 yıl önce

Helal sana Gökhan değerlerine sahip çıkman umarım diğer sanatçı geçinen eblehlere örnek olur

Toplam 4 beğeni

Eci 6 yıl önce

Tüm esnafı happy friday ( mutlu cuma ) indirimi yapmaya davet ediyorum

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun