Yeşim Salkım'a üst üste tazminat şoku!

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'a Gülben Ergen 500 bin TL, Seda Sayan 100 bin TL, avukat Altın Mimir 100 bin TL 'lik tazminat davası açtı.

Bir televizyon kanalında programa konuk olan Yeşim Salkım, konuşma esnasında Seda Sayan'a “Kadırgalı mısın nesin bilmem. Gönderirim seni geldiğin yere” affetmedi. Sayan, Avukatı Altın Mimir aracılığıyla Salkım aleyhinde suç duyurusunda bulundu, 100 bin TL tazminat talep etti.

Gülben Ergen ise, canlı yayında kendine hakaret ettiği gerekçesiyle dava açarak 500 bin TL tazminat istedi.

Yine bir canlı yayın programı sırasında sivri diline hakim olamayan Salkım, Avukat Altın Mimir'in aleyhine ve gerçeğe aykırı beyanlarda bulunduğu iddia edilerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Avukat Altın Mimir, 100 bin TL 'lik tazminat istediği iddia ediyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0