Bengü, nişanından sonra ilk kez konuştu

Geçtiğimiz günlerde Selim Selimoğlu ile nişanlanan ünlü şarkıcı Bengü, bu evliliğin ona ve şarkılarına iyi geleceğini söyledi.

Evlilik yolunda ilk adımı atan Bengü, geçtiğimiz günlerde verdiği konserde nişanlısı Selim Selimoğlu'nun kendisini yalnız bırakmamasından dolayı: Kalbimin efendisi, nişanlım burada. Bu yüzden çok heyecanlıyım” diyerek konsere başladı. 

Konserden sonra gazeteciler ile bir araya gelen ünlü şarkıcı, “Bu yaz, hem konser hem de düğün hazırlıklarıyla geçecek. 20 Eylül’den önce evlenmeyi planlıyoruz. Düğünümüz İstanbul’da olacak, şimdiden mekan ve tarih bakmaya başladık” diye açıklamalarda bulundu. 

Bu evliliğin kendisine çok iyi geleceğini dile getiren Bengü, “Her gelin gibi benim de düğün için bir rüyam var. Hep sevdiğim adamın karşıma çıkmasını ve onunla evlenmeyi istedim. Ailelerimiz ve çok sayıda müzisyen arkadaşımız bizi yalnız bırakmayacak. Şarkılar söyleyip, eğleneceğiz. Sevgi ve huzur yeterli. Hayatımın bu dönemi uğur getirecek. Ruhunuz aşkla besleniyorsa, bu işinize ve dinleyenlerinize de yansıyor. Evlilik, bana çok iyi gelecek” diyerek heyecanını paylaştı.

Alişan şarkı başına 100 bin dolar istedi!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan şarkı başına 100 bin dolar istedi!
Mina Başaran'ın nişanlısından duygusal paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Mina Başaran'ın nişanlısından duygusal paylaşım

BİR YORUM YAPIN 0