Ediz Hun'dan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar yorumu

Önceki akşam bir iş görüşmesi için Nişantaşı'na giden usta oyuncu Ediz Hun kameralara yakalandı. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Hun, “Ben Şahan Bey’i tanımıyorum, yolu açık olsun. Ama Cem Bey’i çok sevdim" dedi.

Bir iş toplantısı için Nişantaşı'nda bulunan Yeşilcam'ın usta isimlerinden Ediz Hun, toplantı sonrası gazeteciler ile buluştu. Bir muhabirden gelen Türk sinemasını nasıl buluyorsunuz sorusuna "Gençleri çok beğeniyorum, son derece başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Ben de onlarla çalıştım. ‘Arif v 216’nın çekimlerinde gayet güzel vakit geçirdik" diyerek yanıtladı.

Bir başka muhabirin sorduğu Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar rekabeti hakkından ne düşünüyorsunuz? sorusunu ise şu sözlerle yanıtladı: "Ben Şahan Bey’i tanımıyorum, yolu açık olsun. Ama Cem Bey’i çok sevdim. Çok kibar, zarif bir insan. İnsanlara sıcak yaklaşan, onlara saygı ve sevgi gösteren biri. Benim için değeri yüksek. Yeni proje olsa, tekrar hiç düşünmeden Cem’le oynarım."

Seren Serengil'i kimse tanıyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'i kimse tanıyamadı!
Nilay Deniz: 'Evlilik harika bir şey'

İLİŞKİLİ HABER

Nilay Deniz: 'Evlilik harika bir şey'
Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hamile olduğunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hamile olduğunu açıkladı
Alişan aşkını plakaya yazdırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan aşkını plakaya yazdırdı!

BİR YORUM YAPIN 10

Seda 4 yıl önce

Şahsen tanımıyorum demek istiyor

Dilek 5 yıl önce

Şahan i tanımayan mı var hem kendi mesleğinden . Kasıtlı söylemiş 5 yaşındaki çocuk tanıyor şahan i o mu tanımayacak ? cem kendi soylarındanda ondan tanıyor ayrıca , alaycı cem in birde kibar olduğunu söylüyor pes doğrusu ....

Toplam 3 beğeni

Tuba 5 yıl önce

Önyargı ne kötü hastalık. Herşey para değil ya. Cem yılmazı gerçekten sevmiş olamaz mı? Hiç böylesi aklına gelmiyor mu?..

Toplam 3 beğeni

Ben ce. 5 yıl önce

Bu dünyada birbirini seven insanlar, ruhlar âleminde de birbirini sevdiği söyleniyor. Sence?

Toplam 2 Beğeni

Musa 5 yıl önce

Ediz bey kişisel bir cevap vermiş şahan gökbakar tanımadığını söyleyip cem yılmazında oyunculuğundan komedyenliğinden yada yazarlığından bahsetmemiş kişisel ö

Toplam 2 beğeni

Eyt 5 yıl önce

Herkes , herkesi tanıyacak diye bir şey yok .

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun