Nilay Deniz: 'Evlilik harika bir şey'

Ünlü oyuncu Nilay Deniz, dün akşam magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.Deniz evlilik hakkında sorulan sorulara “Evlilik harika bir şey. Sorumluluk arttıkça bendeki sevgi de artıyor. Eşimin görüntü yönetmeni olması da bana işimde çok katkı sağlıyor. Onun için çok şanslıyım” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz yıl görüntü yönetmeni Erçin Karabulut’la evlenen ünlü oyuncu Nilay Deniz, önceki gün Bebek'te görüntülendi. 

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Deniz, “Evlilik nasıl gidiyor?” sorusuna “Evlilik harika bir şey. Sorumluluk arttıkça bendeki sevgi de artıyor. Eşimin görüntü yönetmeni olması da bana işimde çok katkı sağlıyor. Onun için çok şanslıyım” yanıtını verdi.

Oyuncu, yeni projesi olup olmadığı sorulduğunda da “Yeni sezon için görüşmelerimiz devam ediyor, henüz bir anlaşma yapmadım” dedi.

Seren Serengil'i kimse tanıyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Seren Serengil'i kimse tanıyamadı!
Ediz Hun'dan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar yorumu

İLİŞKİLİ HABER

Ediz Hun'dan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar yorumu
Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hamile olduğunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç hamile olduğunu açıkladı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Muhammed Merdoglu 5 yıl önce

Bence de harika bisey ama daha kismet olmadi yaş 37.. Allah herkese hayirli, temiz eş ve namazi dosdogru kilan, zekat veren hayirli evlatlar nasip etsin..

Toplam 3 beğeni