Ünlü oyuncu Yıldız Asyalı eşi Kerim Saka'dan ayrıldı

Ünlü oyuncu Yıldız Asyalı, 29 Haziran'da ikinci kez nikah masasına oturduğu yönetmen Kerem Saka ile evliliklerinde sorun yaşadıkları için önceki gün evlerini ayırdı.

Oyuncu Yıldız Asyalı Yönetmen Kerem Saka ile sadece 30 gün süren evliliği sonrası yaşanan sürpriz gelişmeyle gözler bu ikiliye çevrildi. Boşanma kararının ardından Asyalı ayrılığın nedenini '2. Sayfa' programına şu sözlerle anlattı:

"Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem'in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık"

 

Bir dönemin sevilen dizisi Eyvah Kızım Büyüdü’de yıldızı parlayan Yıldız Asyalı, sosyal medya paylaşımları ve konuk olarak katıldığı programlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Yıldız Asyalı, 2015’te evlendiği Emre Vatansever’den 2018’de boşanmıştı. Ünlü oyuncu Yıldız Asyalı, uzun süredir birlikte olduğu Arka Sokaklar dizisinin 2. yönetmeni Kerem Saka ile evlilik kararı aldı. Yıldız Asyalı ile kerem Saka, yarın akşam Bodrum Gümüşlük'te yapılacak sade bir nikahla dünya evine girecekler.

YILDIZ ASYALI KİMDİR?

 1980 yılında İstanbul'da doğan Yıldız Asyalı karşı ilgisi küçük yaşlarda başladı, o yüzden daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve beş yaşında piyano çalmayı öğrendi. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev aldı.Kanal D Çocuk Kulübü programıyla birlikte Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Yasak Elma, El Gibi ve Limon Ağacı gibi dizilerin jenerik müziğini besteledi ve yorumladı.

Oyuncu Tolgahan Sayışman'dan 'Şampiyon' dizisine veda mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tolgahan Sayışman'dan 'Şampiyon' dizisine veda mesajı!
Emre Altuğ: Çağla'yla görüşmek üzere ayrıldık!

İLİŞKİLİ HABER

Emre Altuğ: Çağla'yla görüşmek üzere ayrıldık!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

abdullah 5 yıl önce

erol günaydın engin günaydın misali.

Ayse 5 yıl önce

Reyting rekortmeni mi???!!! Sesli güldüm...

Toplam 4 beğeni

red 5 yıl önce

yıllarca babanın hatrına katlandık sana yeteneksiz abla artık katlanmayalım madem ki bişeyin olmuyor keloğlana saygıya gerek kalmadı artık.

Toplam 4 beğeni

mehraba 5 yıl önce

Geçen yıl izledim, Brezilya dizisi gibi geliyor dü (yavaş).

Toplam 5 beğeni

yns gkmn 5 yıl önce

su Elifi Annesiyle bulusturun artiy yahu Annemlere ne zaman gitsem bu dizi var be hala kavusamamislar Elifede yazik bizede :))

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun