Damla Ersubaşı 6,5 ayda tam 41 kilo verdi

Sihirli Annem dizisi ile ün kazanan Damla Ersubaşı doğumdan sonra olduğu mide küçültme ameliyatı sonrası tam 41 kilo verdi. Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamıyor. İşte Damla Ersubaşı'nın son hali...

2016 yılında Mustafa Can Keser ile dünya evine giren Damla Ersubaşı, aldığı kiloları vermek için mide küçültme ameliyatı oldu. Sosyal medya hesabında sık sık paylaşımlar yapan Damla Ersubaşı, takipçilerini adeta şaşkına uğrattı. 6,5 ay önceki halini ve son halini paylaşan ünlü oyuncu tam 41 kilo verdiğini ve hala vermeye devam ettiğini açıkladı.  Paylaşımın altına "6,5 aylık sonuç bu. Toplamda 41 kilo verdim ve daha da vermeye devam ediyorum. Doktorum kontrolünde çok başarılı bir ameliyat geçirdim. Paylaştım sözümü tuttum ve bitti daha da benden bir şey beklemeyin artık" notunu eklemişti. Bu gün katıldığı bir programda ise o zorlu süreci anlattı. 6,5 ayda 41 kilo verdiğini ifade eden genç oyuncu; "Ben diyeti denedim, sporu denedim ama hiçbir şekilde kilo veremedim, vücudum yağ yakmıyordu. 90 kilogramdım %45 yağ oranı vardı. Son çarem ameliyat olmaktı.  Kilolu olmam benim hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu doktora gittim diyet yaptım, spor yaptım ama kilo veremedim. Son çare ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyat sonrası 6.5 ayda 41 kilo verdim. Bu süreçte öncesi ve sonrasında psikolojik destek aldım." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İŞTE DAMLA ERSUBAŞI'NIN SON HALİ;

Alişan ve Demet Akalın arasındaki kavga yeniden alevlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve Demet Akalın arasındaki kavga yeniden alevlendi!
7 aylık hamile Azra Akın böyle dans etti

İLİŞKİLİ HABER

7 aylık hamile Azra Akın böyle dans etti
Bensu Soral evlendi! Düğüne ünlüler akın etti...

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral evlendi! Düğüne ünlüler akın etti...
15 yıldır beraber 'Vira Bismillah' diyorlar

İLİŞKİLİ HABER

15 yıldır beraber 'Vira Bismillah' diyorlar
Canan Karatay: O bebekler sakat doğuyor!

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay: O bebekler sakat doğuyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Yeşim Süer 4 yıl önce

Çook aşırı kilo vermiş çirkinleşmiş bence on yasında kız çocuğu gibi görünüyor.

Toplam 1 beğeni

canan 5 yıl önce

ameliyatla herkez verir asıl başarı bogazi tutup kilo vermede

Toplam 1 beğeni

YUNUS 5 yıl önce

Mide küçültme ameliyatı olanlar zafiyet geçirmiş bir yüz görünümüne dönüşüyorlar ve bu kalıcı oluyor.Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ameliyat sırasında ölüm riski olan bir durumla karşılaşılabiliyor.Bu ameliyatların yasaklanmasını tavsiye ederim.

Toplam 8 beğeni

Pala Remzi 5 yıl önce

Ayy çok hoş olmuşsun ayol.Tebrik ederem.