7 aylık hamile Azra Akın böyle dans etti

Ünlü dansçı ve manken Azra Akın, sosyal medya hesabında dans ederken bir video paylaştı. 7 aylık hamile olan Akın'ın videosu büyük beğeni topladı.

7 aylık hamile olan Azra Akın, Instagram hesabından paylaştığı dans videosu kısa sürede 80 bin beğeni aldı. Akın videonun altına 

"Bugün bebeğimle dans ettim :) 

Bana göre hamilelik ve doğum doğal bir süreç. Bu değerli anlar tadına varılarak yaşanmalı. Bebeklerimizi yolculuklarına, onları doğumdan bile önce, henüz karnımızdayken severek, onlarla iletişim kurarak başlatmaktan daha güzel bir şey olamaz. Hayat her zaman gül bahçesi değildir. Bundan korkmamalıyız. Çünkü biz kadınlar muhteşemiz ve bunun için yaratılmışız. Vücudumuza ve bebeğimize güvenmeliyiz. Onlar ne yapacağını iyi biliyorlar. Ben doğuma hazırlık aşamasında nefes çalışmaları kadar, hareket etmenin de önemli olduğunu düşünüyorum. Kalça bölgemizi esnek ve güçlü tutmak, o beklediğimiz an geldiğinde bize çok yardımcı olacak. Bazılarınca tesadüf ama benim inandığım kadarı ile bu dünya üzerinde geçiridiğimiz yüz binlerce yılın tecrübesi ve armağanı olarak bir çok dans bu konuda bize katkı sağlıyor. İster oryantal olsun, ister salsa veya hawai dansları... Sanki kadının doğası için yaratılmış danslar. İçimizdeki bilgelik dolu sesi ve gücümüzü unutmayalım. Kimseye teslim etmeyelim..." notunu düştü.

İŞTE AZRA AKIN'IN O VİDEOSU;

Damla Ersubaşı 6,5 ayda tam 41 kilo verdi

İLİŞKİLİ HABER

Damla Ersubaşı 6,5 ayda tam 41 kilo verdi
Merve Özbey'den 1 milyon TL'lik yatırım

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey'den 1 milyon TL'lik yatırım
Meryem Uzerli şarkı söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli şarkı söyledi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Dans 5 yıl önce

Azra hanım dans şeytan oyunudur. Allah cc. Hidayete erdirsin hepimizi, bu dünya vize ve finallerle dolu

Toplam 11 beğeni

... 5 yıl önce

Yeni doğan bebeğe kebab yediremezsiniz değil mi? Tebliğde muhatabına göre sözler söylemek gerekir.

Toplam 8 Beğeni