Hayat Bilgisi'nin Barbie'si İpek Erdim'in son hali şaşırttı!

2000'li yılların en popüler dizilerinden biri olan Hayat Bilgisi'nde Barbie lakabıyla yıldızı parlayan İpek Erdem'in son imajı görenleri şaşırttı. Sosyal medyada saçlarını kazıttığı karesi ise şöyle...

Oyuncu İpek Erdem, yıllardır kalıplara bağlı yaşadığı için mutsuz olduğuna yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Şimdilerde sadece tiyatroyla ilgilenen oyuncunun yıllar içindeki değişimi hayranlarını şaşırttı. 

ipek erdem

ipek erdem

2000'li yılların en çok izlenen dizisi olan Hayat Bilgisi'nin Törpü Yeliz'i ve Barbie'sinin değişimi görenleri şaşırttı.

hayat bilgisi oyuncuları

hayat bilgisi oyuncuları

Barbie olarak adlandırılan İpek Erdem, Gökçe Bahadır'la olan fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

ipek erdem ve gökçe bahadır

ipek erdem ve gökçe bahadır

ÖNCEKİ YILDA ORTEGA İLE...

Erdem, önceki yılda dizinin Ortega Sedat'ını oynayan Paşhan Yılmazel ile bir araya gelmişti. 

ipek erdem

ipek erdem

İPEK ERDEM KİMDİR?

1984 Bursa doğumlu olan oyuncu İpek Erdem'i, 2003 yılında yayın hayatına başlayan Hayat Bilgisi ile ilk kez tanıdık. Barbie karakteri ile hafızalara işlenen oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. 

Okul arkadaşı olan Yıldız Asyalı'nın Gani Müjde ile tanıştırması ile Hayat Bilgisi dizisi ilk televizyon deneyimi oldu. Son olarak Kuzgun dizisinde Şermin karakterini oynamaktadır. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi ve tarzı hayranlarını şaşırttı.

Özge Özpirinçci'den kızı Mercan'la ilk paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci'den kızı Mercan'la ilk paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 2

Ömür okkala 2 yıl önce

Birkez karşılaştık ipek kızla gemlik kumlslı kendisi çok hnm hnmck

Toplam 1 beğeni

önder 2 yıl önce

millet güzelleşmek için uğraşır.buda nasıl çirkin olurum diye uğraşıyor.

Toplam 2 beğeni