Muhterem Nur: 'Keşke onu hastaneye götürmeseydim...'

Arabesk müziğin usta isimlerinden Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Muhterem Nur, 2013'te yaşamını yitiren eşi Müslüm Gürses'e olan özlemini Posta magazin muhabirlerine anlattı.

"Kendimi yarım hissediyorum. Onun gibi muhteşem bir insanla rüyalarımda bile göremeyeceğim kadar mutlu bir hayat sürdüm ama şimdi burada, bu çukurun içinde yatıyor. Onu çok seviyorum. Müslüm bedenen öldü ama benim içimde hâlâ yaşıyor. Kocaları öldükten sonra evlenen kadınları hiç anlayamıyorum. Nasıl yapıyorlar? Bazen diyorum ki; Allahım, keşke onu tamamen alacağına başka bir kadını sevip ona gitseydi, içim bu kadar yanmazdı." diyerek sözlerine devam etti.

KEŞKE ONU HASTANEYE GÖTÜRMESEYDİM

"Hiç değilse hayatta olurdu. Onu görebilirdim. Bu kadar acı çekmezdim belki. Çünkü Müslüm en güzel zamanlarımızda gitti. Tam bütün zorlukları aştık, artık hayatın sefasını süreceğiz derken gitti. Evimizden gülerek çıktı, hastaneye gülerek girdik ve dört ay içinde kayboldu, buharlaştı gitti. Tek tesellim herkesin hayran olduğu o adamla yıllarımı geçirmiş olmam. Kimsenin ulaşamadığı adamın karısı oldum. Ve ölünce yanına gömüleceğim." 

"Müslüm’süz bir hayat daha korkutucu. Ben ölümden korkmam. Düşünmedim de değil. Günahtan korkmasam intihar ederim. Burada, şu gördüğünüz çiçeklerin altında onunla uyurum. Yalnızlığım, onsuzluğum daha kötü. O benim en değerli varlığımdı..."

"Keşke onu hastaneye götürmeseydim de evde, yanımda ölseydi. Mezarına gelince, “Madem gidecektin, beni neden yanına almadın?” diyorum her seferinde. Sanki beni duyuyor, görüyor gibi... Yanına gelirken muhakkak süsleniyorum. “Bizi ancak ölüm ayırır” diyorduk. Öyle de oldu. Ama hep kalbimde. Evim yine onun evi. Her an kapıyı açıp içeri girecek gibi. Ruhumu onunla aldatıyorum. Bazen rüyalarımda görüyorum, fotoğraflarıyla konuşuyorum. Sonra takdiriilahi deyip kavuşacağımız günü bekliyorum. Ne yapayım..."

Gül Sunal'a kızından jest!

İLİŞKİLİ HABER

Gül Sunal'a kızından jest!
Doğay Rutkay ekranlara geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Doğay Rutkay ekranlara geri dönüyor
Buse Varol 8,5 kilo aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol 8,5 kilo aldı!
Ajda Pekkan Hollywood yıldızlarının otelinde kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan Hollywood yıldızlarının otelinde kaldı
Tuba Büyüküstün ressamlığa merak saldı

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Büyüküstün ressamlığa merak saldı
Gencebay Başkan Erdoğan'a hakareti kabul etmedi

İLİŞKİLİ HABER

Gencebay Başkan Erdoğan'a hakareti kabul etmedi
Yıldız Tilbe'nin korku dolu anları

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'nin korku dolu anları
Merve Boluğur dolar nedeniyle ev alamıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur dolar nedeniyle ev alamıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

hakan 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin. sevilen bir insandı, gerçek bir sanatçıydı. kimsenin ekmeğini çalmadı, kimsenin hakkını ötelemedi. kimsenin üç kuruşuna tenezzül etmedi. kendi menfaati için fukarayı satmadı. şerefli bir şekilde öldü. halkı da onu bağrına bastı. Allah gani gani rahmet eylesin.

Yücel 5 yıl önce

Baba gibi adamdı . Yanlışları doğruları onun defterinde yazılı biz bilemeyiz. Allah merhametiyle muamele eylesin .

Toplam 1 beğeni

izmir-dobracı 5 yıl önce

kadere ram olacaksın

Toplam 3 beğeni

AHMED 5 yıl önce

Allah sabırlar versin inşaallah, ayrılık ve firak zordur. Ancak iman penceresinden bakacağız. Çünkü herkes ölecek ve ölüm hiçlik değildir. Ölüm dostlara kavuşmaktır. Tabiiki ehli iman için

Toplam 11 beğeni

AHMED 5 yıl önce

Kadın ve erkek ortasında gayet esaslı ve şiddetli münasebet, muhabbet ve alâka, yalnız dünyevî hayatın ihtiyacından ileri gelmiyor. Evet, bir kadın, kocasına yalnız hayat-ı dünyeviyeye mahsus bir refika-i hayat değildir. Belki hayat-ı ebediyede dahi bir refika-i hayattır.

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun