Ahmet Kural psikologa gitmek istiyor

Şarkıcı Sıla'yı darp ettiği iddia edilen Ahmet Kural’ın zor zamanlar yaşadığı ve bunun için tedavi almak istediği iddia ediliyor. İşte, haberin ayrıntıları...

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın adı ünlü şarkıcı Sıla ile yaşadığı şiddet içerikli ayrılıkla alınması ile zor anlar yaşayan Ahmet Kural'ın avukatı Hürriyet gazetesinin yazarı  Ertuğrul Öztürk'ün sorduğu bir takım soruları yanıtladı.

Dolaylı yoldan sorulan soruların başında şarkıcı Sıla ile ilk ayrılmalarındaki nedenin de şiddet yüzünden olup olmadığı hakkında Ahmet Kural'ın avukatı, “Kültür uyuşmazlığı... Birbirlerini seviyorlar ama farklı yaşam görüşleri var. Özellikle Sıla’nın Ahmet’in çevresini aşağılaması, hor görmesi ve beğenmemesi" yanıtını verdi.

İlişkiyi bitirenin Kural mı yoksa Sıla mı olmasına ilişkin Kural'ın avukatı, “Bu olaylar sonucunda, ilişkiyi bitiren Ahmet. Ama Ahmet, bu olayda da olduğu gibi, bir ilişki ile ilgili hiçbir zaman medyaya konuşan bir insan değil. Ayrılma sonrası iddiaları cevaplamamasının nedeni de bu. Zaten ikinci kez bir arada olmak için ısrar eden, araya tanıdıkları sokan, cep telefonu mesajları ile bu niyetini belirten Ahmet değil, Sıla” sözleri ile yanıtladı.

Ahmet Kural'ın küçüklüğünde herhangi bir şiddete maruz kalıp kalmadığını, “Ahmet, çok sevilen bir çocuk. Annesi ev hanımı, babası emniyet müdürü olan (şu anda emekli), bir kız kardeşle birlikte büyüyen bir çocuk. Bildiğiniz, akrabalık ilişkileri kuvvetli bir Türk ailesi. Onun için şiddet evinden uzakta... İçindeki komiği de bu ailenin sıcaklığından çıkarmış, çok sevilen bir çocuk” diyerek açıkladı.

Ahmet Kural'ın herhangi bir psikolojik destek alıp almayacağını sorması ile alakalı, "Gerekli dersleri çıkardım. Bundan sonra bu gerekleri yerine getirmek için çalışacağım’ kapsamında, kendine yeni bir yol haritası çiziyor. Daha önce psikolojik bir yardım almadı. Ama şimdi mentorlar, profesyonel yardım temelinde yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyor.” ifadesini verdi.

Ahmet Kural'dan darp raporuna 3 maddelik itiraz

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural'dan darp raporuna 3 maddelik itiraz
Ajda Pekkan Canan Karatay'ın sözlerine cevap verdi

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan Canan Karatay'ın sözlerine cevap verdi
Aydemir Akbaş: Birikim yapmayan sürünür

İLİŞKİLİ HABER

Aydemir Akbaş: Birikim yapmayan sürünür
Demet Akalın: 'Hadi uyan artık Mehmet Ali Erbil'

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın: 'Hadi uyan artık Mehmet Ali Erbil'

BİR YORUM YAPIN 0