Yeni jenerasyon 'Hababam Sınıfı' geliyor!

1975 yılında Ertem Eğilmez'in yönettiği ve halen izlenen Hababam Sınıfı günümüze uyarlanıyor.

Komedi filmleri ile adını duyuran Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstlendiği "Hababam Sınıfı Yeniden" çekimlerine başlandı. Kadiköy lisesinde başlayan çekimlerde Altan Erkekli ve Osman Alkaş gibi isimler yer alıyor.

Orjinali gibi harmanlanacak olan filmin çekimleri 6 hafta sürecek. Yapımcılar filmle ilgili, "Bu film eski Hababam’lardan farklı. O filmlerde olan karakterler burada birebir yok. Sadece yakışıklı Damat Ferit olarak Yusuf Çim’in karakteri yakın ancak birçok karakter aynı değil" şeklinde konuştular. 

Yönetmen Anafarta ise, "Yıllar sonra yeni karakterlerle, yeni bir jenerasyona, yeni bir dil kullanarak Hababam ruhunu vermenin ilk temeli, bu kardeşlik duygusunu tekrar yakalayabilmek. Yeni oyuncu grubuna bu yüreği aşılayıp, nostaljik görüntülerle modern dünyayı birleştireceğiz. Efsane bir oyuncu kadrosunun yeniden çevriminde rol alacak, cesur ve yetenekli arkadaşlar ile yola çıkıyoruz. Bizlerin ilk üçlemeyi hayranlıkla andığımız gibi, bizden sonraki nesillerin de arkasından övgüyle konuşacağı, ‘Hababam’ ismine yakışır bir iş yapmak için ekip olarak çok heyecanlı ve istekliyiz." açıklamasında bulundu.

Çekimleri devam eden film 17 Mayıs 2019 yılında beyaz perdeye taşınacak. 

Orhan Gencebay'ın mest olduğu etkinlik!

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Gencebay'ın mest olduğu etkinlik!
Engin Altan Düzyatan'dan mutlu aile pozu

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'dan mutlu aile pozu

BİR YORUM YAPIN 0