40 yıl sonra aynı oyunu oynayan Şener Şen'e büyük destek!

Türk sinemasının usta ismi Şener Şen, 14 yıl ara verdiği tiyatro sahnesine 40 yıl önce oynadığı Zengin Mutfağı oyunu ile geri döndü. Usta sanatçıya Emel Sayın, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz gibi ünlü isimler destek verdi.

 İlk kez 40 yıl önce İstanbul Şehir Tiyatroları’nda sahnelenen Türk Tiyatrosu’nun ölümsüz klasiklerinden Zengin Mutfağı oyunuyla usta sanatçı Şener Şen yeniden tiyatro sahnesine çıktı.

Anadolu Efes’in katkılarıyla sahnelen oyunu Emel Sayın, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Defne Samyeli, Ozan Güven, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Bergüzar Korel, Hülya Darcan, Tuncay Özilhan, Gupse Özay, Dilan Çiçek Deniz, Büşra Develi, Seda Bakan, Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, Osman Sonant, Mert ve İdil Fırat, Harun Tekin, Melisa Sözen, Koray Candemir, Didem Balçın, Yiğit Kirazcı, Hazal Türesan, Timur Savcı, Türkan Derya, Gül Oğuz, Mirgün Cabas ve Tuna Kiremitçi gibi sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim izledi.

Usta sanatçıya Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan gibi genç isimler eşlik etti. Şener Şen, 40 yıl önce Vasıf Öngören’in yazdığı hiciv dolu, eğlenceli oyuna aşçı Lütfü Usta karakteri ile çıkmıştı. Sanatçı yine aynı karakteri üstlendi.

 

Caniyi savunan Emel Müftüoğlu büyük tepki çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Caniyi savunan Emel Müftüoğlu büyük tepki çekti!
Usta sanatçı İbrahim Tatlıses AK Parti üyesi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses AK Parti üyesi oldu

BİR YORUM YAPIN 0