Caniyi savunan Emel Müftüoğlu büyük tepki çekti!

Emel Müftüoğlu, papağanına işkence eden Murat Özdemir'i savununur nitelikte bir açıklamada bulundu. Müftüoğlu papağanların öyle ses çıkardığını iddia etti. Bunun üzerine büyük tepki topladı. Ardından yeni bir açıklama yaptı.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı bir programda tanınan Murat Özdemir, programdan diskalifiye olduktan sonra anormal paylaşımlarda bulunmuştu. En son paylaşımında ise papağanının boğazını işkence ettiği için büyük tepki topladı. Gözaltına alındıktan sonra akıl hastanesine sevk edildi. Sosyal medyada paylaşımlar giderek çoğaldı. Ancak herkesin tepki gösterdiği duruma şarkıcı Emel Müftüoğlu ilginç bir açıklama yaparak "Papağanlar zaten öyle bağırır" dedi. Bunun üzerine hem sosyal medyadan hem de sanat çevresinden büyük tepki topladı.

Müftüoğlu ikinci bir açıklama yaparak durumu toparlamaya çalıştı. İşte son açıklaması; 

"Çocukluğumdan beri inanılmaz hayvan sevgisiyle büyümüş, meraklı bir çocuktum… Bütün hayvanlara karşı ama… Karıncasına da, yılanına da, örümceğine de…. Böyle çok sevgi dolu… Böyle bir genetikle doğmuşum. Papağanlar benim uzmanlık alanımdır. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır. O öyle bağırınca o da korkmuş onun karşılığında… Boğazını falan çok fazla sıkmıyor. Gördüm, inceledim o hareketi. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabii, Allah şifasını versin."

Üzücü haber ise bu gün akşam saatlerinde geldi. Ameliyat olan Bahtiyar papağan hayatını kaybetti.

Umut aşılayan film: Haftanın en çok izleneni oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Umut aşılayan film: Haftanın en çok izleneni oldu!
40 yıl sonra aynı oyunu oynayan Şener Şen'e büyük destek!

İLİŞKİLİ HABER

40 yıl sonra aynı oyunu oynayan Şener Şen'e büyük destek!
Oyuncu Neslihan Atagül yeni bir işe mi atılıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Neslihan Atagül yeni bir işe mi atılıyor?

BİR YORUM YAPIN 2

Yistif - Rize 5 yıl önce

Emel hanım papağan neden öldü5peki onunçşn bir fikriniz yada bilimsel bir açıklamanız var mı? Atıp tutmak kolay, buna cevap verin lütfen.

Toplam 2 beğeni

Adem 5 yıl önce

Kadının savunduğu filan yok... Papağanın doğası gereği çıkardığı sesi söylemiş.. Bazıları hayvan acıdan bağırıyor sanıyorlar ya hani.. Canı yansada yanmasada öyle bağırır zaten o papağan bilmeyenler öğrensin... Murata gelince tımarhanelik adam o ayrı..

Toplam 2 beğeni