Mustafa Uslu'dan Burak Özçiviti kızdıracak açıklama

Oyuncu Burak Özçivit, 'Yılın En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu' ödülünü aldı. 'Yılın En Beğenilen Kadın Dizi Film Oyuncusu Ödülü'nü ise Cansu Dere aldı. Aynı zamanda Yılın film ödüllerini ise Ayla ve Müslüm'ün yapımcısı Mustafa Uslu aldı. Ancak Uslu'nun açıklamaları yeni bir tartışma çıkaracağa benziyor.

'Kara Sevda' dizisi ile dünya çapında ön plana çıkan karizmatik oyuncu Burak Özçivit, önümüzdeki sezon 'Diriliş Osman' dizisi için hazırlanıyor.

Yıldız Teknik Üniversitesinin 17’incisini düzenlediği Yılın Yıldızları Ödül töreninde, 2018'de Yılın En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu ödülünü hak eden Özçivit, “Bu benim ilk değil, 3. ödülüm” diyerek mutluluğunu paylaştı. Özçivit, ödüle layık bulan herkese teşekkür etti.

'YILIN EN BEĞENİLEN KADIN DİZİ FİLM OYUNCUSU' CANSU DERE OLDU

cansu dere

cansu dere

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Cansu Dere, Yılın Yıldızları ödül töreninde, 'Şahsiyet' dizisindeki performansıyla "2018 Yılının En Beğenilen Kadın Dizi Film Oyuncusu" ödülünü aldı.

Ödül töreninde ayrıca Yılın en iyi filmleri ödülünü gişe rekoru kıran Ayla ve Müslüm aldı. Sahneye çıkan Uslu , Özçiviti kızdıracak açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama;

"Geçen sene ben burada 'Ayla' filmiyle ödül almıştım. Ödülü aldığımda demiştim ki 'Önümüzdeki sene için bir film çekiyorum, adı 'Müslüm'. Ağzımdan daha Müslüm kelimesi çıkar çıkmaz salonda alkış tufanı kopmuştu. O beni çok umutlandırmıştı. Siz alkışladığınız gün filmle ilgili hiçbir şey yoktu. Sadece senaryo vardı elimizde ve filmi çekerken çok zorlandığım anlar oldu. Yönetmen değişikliği yapmak zorunda kaldım. Çok sıkıntılı günler oldu. O günlerde bir tek yanımda Timuçin Esen vardı. 'Yılın En İyi Sinema Oyuncusu' deyince gözüm Timuçin Esen'i aradı. Burak Özçivit aldı. Herhalde orada bir şey oldu. Bildiğim kadarıyla Burak Özçivit'in 2018 yılında filmi de yok ama önemli değil, o da arkadaşımız."

Diziler ne zaman başlayacak?

İLİŞKİLİ HABER

Diziler ne zaman başlayacak?
Ayşe Kökçü ile Bensu Orhunöz yıllar sonra buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Ayşe Kökçü ile Bensu Orhunöz yıllar sonra buluştu
Ünlü oyuncu Beyza Şekerci'den yeni annelere çağrı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Beyza Şekerci'den yeni annelere çağrı!
Hande Erçel'in annesinin ölmeden önceki paylaşımı duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'in annesinin ölmeden önceki paylaşımı duygulandırdı!

BİR YORUM YAPIN 4

sibel 5 yıl önce

bende hak veriyorum. timuçin esenin olmalidi...

Mehmet 5 yıl önce

Adam sonuna kadar haklı Timuçin e verilmesi gereken ödül alakasız birisine verilmiştir

Toplam 3 beğeni

RUHİ 5 yıl önce

Beğenilen derken herifin tipine vermişler demek ki! Oyunculuk bir kenara bırakılmış...

Toplam 2 beğeni

emir 5 yıl önce

mustafa ulsu haklı bir yakarış, ben yildiz teknik öğrencisiyim ve oyunu timuçin esen den yana kullanmıştım, orada bir şey olmuş olabilir

Toplam 2 beğeni