Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan, Muhterem Nur’a suç duyurusu!

Geçtiğimiz hafta Engelsiz Yaşam Vakfı, şehit aileleri ve engelliler yararına düzenlenen gecede Müslüm Gürses'in filminde kullanılan gömleği ile özel tasarlanan yüzüğün açık arttırmada satılmasına Muhterem Nur gerçek olmadığını iddia etmişti. Engelsiz Yaşam Vakfı’ Muhterem Nur’a suç duyurusunda bulundu.

2013 yılında hayatını kaybeden Arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur “Müslüm” filminin yapımcısı Mustafa Uslu ile Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan şikayetçi 'dolandırıcılar' açıklamasını yaparak Çağlayan Adliyesine gideren şikayetçi olmuştu. Muhterem Nur'un bu açıklamaları sonrasında Engelsiz Yaşam Vakfı Muhterem Nur hakkında basın yoluyla hakaret suçundan şikayetçi oldu.

MUHTEREM NUR'UN AÇIKLAMALARI İSE ŞÖYLE;

Savcılığa verdiği ifadenin ardından basın açıklaması yapan Muhterem Nur, “Sözleşmeye ait böyle bir madde olmadığı halde bana danışmadan, onayımı almadan bu tür bir işe başvuruyorlar. Onları suçlu buluyorum. Filmden oldukça büyük bir para kazandılar. Keşke o gelirden bağışta bulunsalardı daha çok makbule geçerdi. Yani kırıntı bir parayla 10 bin liraya, 20 bin liraya bir yüzük, bir gömlek satılacak. Eşimin ismini böyle paramparça ediyorlar. Eşimi kullanıyorlar artık yeter. Yapımcı Mustafa Uslu, bana hiç danışmadan, onayımı almadan onun olmayan bir gömleği ve yüzüğü gerçekmiş gibi satışa çıkarmış. Sanatçılardan biri de 10 bin lira vererek ikisinden birini almış. Ben de bunu duydum. Çok üzüldüm. Ben ofislerine gittim. Bana danışabilirlerdi. Dünyanın parasını kazandınız bu paranın içerisinden iki milyar veremez miydiniz dedim. Ben bunu konuştuğum zaman şehit aileleri karşı çıkar diye söylendi. Ben şikayette bulunuyorum. Çünkü ben şehit aileleri için çok üzülüyorum. Biz bu yüzüğü 38 sene evvel satın almıştık. O zaman paramız yoktu. Dünyanın en büyük parasını verseler yüzüğümü vermem” dedi. 

Mert Fırat, eşi İdil Fırat'la fil yetimhanesine gitti

İLİŞKİLİ HABER

Mert Fırat, eşi İdil Fırat'la fil yetimhanesine gitti
İşte İrem Derici'nin yeni imajı...

İLİŞKİLİ HABER

İşte İrem Derici'nin yeni imajı...
Türk dizileri için Türkçe öğreniyorlar! Araplar yasak dinlemedi

İLİŞKİLİ HABER

Türk dizileri için Türkçe öğreniyorlar! Araplar yasak dinlemedi
Deniz Baysal düğün tarihini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Baysal düğün tarihini açıkladı!
Ufuk Bayraktar tahliye olur olmaz film çekecek

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Bayraktar tahliye olur olmaz film çekecek
Demet Akalın'ın sahnesinde sürpriz evlilik teklifi!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın sahnesinde sürpriz evlilik teklifi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

ulucak 5 yıl önce

anlaşılan o ki filmde ki çakma müslümün gömleği ve yüzüğü verilmiş - ama tanıtımda böylemi denilmiş bakılmalı alan zaten yardım amaçlı aldığı için bir sorun yok....

zafergülten 5 yıl önce

Y üzüğün ve gömleğin sahiden Müslüm Gürses e ait olup olmadığı eşi Muhterem hanımdan iyi kim bilebilir.ve Muhterem Hanım gibi birininde kocasının yüzüğünü kimseye vermiyeceğini sanıyorum.ayrıca 5-10 bin tl lik birşey için Müslüm Baba nın mezarda kemiklerini sızlatmaya değermi.Muhterem Hanım a sahip çıkılmalı.

Toplam 2 beğeni