Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut ekranlara dönüyor! Baran Akbulut kimdir?

Bir döneme damgasını vuran ve reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde Beşir karakteriyle yıldızı parlayan Baran Akbulut'un son halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Baran Akbulut, 3 yıl aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Peki Baran Akbulut kimdir ve kaç yaşında? İşte sorunun yanıtı:

2008 yılında izleyicileri ekrana kilitleyen, tekrarları bile ilgiyle izlenmeye devam eden Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakterlerinden Beşir’i canlandıran Baran Akbulut, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Baran Akbulut yaklaşık üç yıl ara verdiği dizi dünyasına çok iddialı bir projeyle geri dönmeye hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Akbulut, önümüzdeki günlerde Show TV’de yayınlanacak Aziz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

 

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı proje bir dönem dizisi olacak. Antakya’da yapılacak çekimler 6 Eylül’de başlayacak.

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI!

Baran Akbulut, Kanal D'de ekrana getirilmiş olan Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Beşir karakteri ile adını duyurdu. Beşir karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Baran Akbulut'un eski halinden eser kalmadı.

Beşir

Beşir

Son olarak Burcu Biricik ve Barış Arduç ile Kuzgun dizisinde rol alan Baran Akbulut, imaj değişikliğine gitti. 37 yaşındaki Akbulut'u görenler tanımakta güçlük çekti.

Baran Akbulut'un Cem Yılmaz'ın Netflix için çekmeye hazırlandığı 'Erşan Kuneri' dizisinde rol alması bekleniyor.

İşte Baran Akbulut'un son hali...

BARAN AKBULUT KİMDİR?

Baran Akbulut, 12 Nisan 1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

2008 yılında rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Beşir karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Baran Akbulut; Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Yedi Güzel Adam dizilerinde rol almıştır.

Baran Akbulut, Çanakkale 1915, Son, El Yazısı ve Usta filmleri ile sinema dünyasına da adım atmıştır.

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak: Oğlum çok şükür annesine benzemiş

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak: Oğlum çok şükür annesine benzemiş
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0