Alişan'dan Buse Varol'a 25 bin TL'lik bebek hediyesi

Önümüzdeki ay oğulları Burak'ı kucaklarına alacak olan ünlü türkücü Alişan ve eşi Buse Varol alışveriş yaparken magazin muhabirlerine yakalandı.

6 Mayıs 2018 yılında evlenen Buse Varol ve Alişan bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Baba olmaya hazırlanan Alişan, Orhan Gencebay’dan Ajda Pekkan’a, Seda Sayan’dan Rüştü Reçber’e kadar birçok kişinin araçlarını A’dan Z’ye yenileyen Dizayn VIP’in patronu Erbakan Malkoç’a özel bebek arabası tasarlattı.

Buse varol

Buse varol

İlk kez bebek arabası tasarladığını söyleyen Erbakan Malkoç, “Tam 4 ay uğraştık. Dünya standartlarında bir çalışmaya imza attık. Tekerleri fiber kaplama. Çukura bile girse asla sarsılmaz” dedi.  

Erbakan Malkoç cebinden 25 bin lira harcadı ama tek kuruş almadı. Alişan da “İnşallah oğlumuzu güzel günlerde gezdiririz” diye konuştu. Arabada ‘Erbakan Amca’dan Burak’a özel tasarım’ yazıyor. 

Buse Varol'dan haç işareti yorumuna büyük tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan haç işareti yorumuna büyük tepki!
Yasemin Özilhan'dan sürpriz proje

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan'dan sürpriz proje
Enis Arıkan o teklifi düşünüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan o teklifi düşünüyor!
İzzet Yıldızhan annesi için dua istedi!

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan annesi için dua istedi!
Yılmaz Erdoğan'ın film galasında Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar!

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Erdoğan'ın film galasında Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 8

vatandaşş 5 yıl önce

birsey diyemiyorum ..onların hayat standardında 25bin bizde 50 tl ye denktir belkide ..cook zengin olunca normalmi oluyor acaba ..neyse kafa yormayalım cok fazla

Toplam 2 beğeni

emrullah 5 yıl önce

israfın böylesi , şımarıklık , gösteriş ,

Toplam 4 beğeni

mehmetopal 5 yıl önce

vay anasını biz de 200 liraya aldığımız bebek armasının kırık arka tekerini en ucuz nerede yaptıralım diye bisiklet tamircisi gezelim. :D

Toplam 10 beğeni

Nazlı 5 yıl önce

Bu kadar şımartmaya bu kadar luzumsuz masrafa ne hacet bir yıl bile binemiyecek ekonomik sıkıntı sadece fakirimi vurur yokluğu sefaleti açlığı sadece alt tabakamı yaşar elbet paradı varda harcıyor kime ne ama kardeş tavsiyesi 4 çocuk büyüttük inanın 250 -300 liralıklarda aynı işi görüyor

Toplam 29 beğeni

Ayhan16 5 yıl önce

Erbakan Amcası Bu Memlekette Yüzlerce Hayır Kurumu Var Bir Zahmet Buradaki Yavrularda Aynı Hassasiyeti Bekliyor

Toplam 45 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun