Yılmaz Erdoğan'ın film galasında Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Organize İşler Sazan Sarmalı filminin özel gösterimi dün akşam kalabalık bir katılımla Beyoğlu'da gerçekleşti. Katılım gerçekleştirenlerin arasında ünlü yapımcı Mahsun Kırmızıgül, Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'da vardı.

Uzun süredir çekimleri yapılan ve yönetmenliğini aynı zamanda senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Organize İşler Sazan Sarmalı filminin özel gösterimi Beyoğlu'nda özel bir mekânda gerçekleştirildi. Filmin oyuncuları ve çok sayıda ünlü isim özel gösterimi izledi. senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı Organize İşler Sazan Sarmalı filminin özel gösterimi Beyoğlu'nda özel bir mekânda gerçekleştirildi. Filmin oyuncuları ve çok sayıda ünlü isim özel gösterimi izledi. 

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan

Sinema filminin oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan’ın yanı sıra filmin müziklerini yapan Deniz Erdoğan ile Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener de filmi ilk kez beyaz perdede izledi. Özel gösterim sonrası filmin oyuncuları ve geceye katılan ünlü isimler basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Organize işler filmi

Organize işler filmi

Katılım sağlayan ünlü isimler arasında Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar'da vardı. Cem Yılmaz da yeni çıkan kanunla sinemalardaki sorunların tatlıya bağlandığını ifade ederek, şunları söyledi: “Üreten, yazan, çizen ve oynayanların pek hak etmediği bir süreç yaşadık. Bu üç beş ay pek hoşumuza gitmeyen bir şekilde geçti. Demek ki bizim örfümüzü, âdetimizi bilmeyen hata yapabiliyor.Bizim burada dördümüzün dışında bütün yazan, çizen insanların seyircilerine karşı bir sorumluluğu var. Kâğıt üzerinde bir şeyler karalıyoruz seyircimizi ya güldürüyoruz ya da hüzünlendiriyoruz. Bununla ilgili tatsız bir şey yaşandı. İnşallah yeni çıkan kanunla bu tatlıya bağlanmıştır. Güzel şeyler üretiliyor. Herkes ortaya hayatını koyuyor.”

Türkiye’de sinema üreten ve izleyen çok insan olduğunu belirten Cem Yılmaz, sinemaya aracılık yapan insanların şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerektiğini vurguladı.

Alişan'dan Buse Varol'a 25 bin TL'lik bebek hediyesi

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan Buse Varol'a 25 bin TL'lik bebek hediyesi
Emine Erdoğan'dan 'Okuryazarlık Seferberliği' paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan 'Okuryazarlık Seferberliği' paylaşımı
Usta tiyatrocu Turgut Arseven vefat etti!

İLİŞKİLİ HABER

Usta tiyatrocu Turgut Arseven vefat etti!
18 aylık bebek ülkelerin başkentlerini ezbere saydı!

İLİŞKİLİ HABER

18 aylık bebek ülkelerin başkentlerini ezbere saydı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0