İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki'nin 4 yıllık evliliği 10 dakikada bitti!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu 2016 yılında evlendiği eşi Duygu Kumarki'den boşanma kararı aldığını açıklamıştı. İsmail Hacıoğlu ile 4 yıl önce nikah masasına oturduğu Duygu Kumarki boşandı.

Bir süre önce ayrılık kararı alan çift, geçen cuma Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.

Sabah saatlerinde olan duruşma başka bir davanın uzaması nedeniyle öğleden sonra görüldü. 3 yaşında Yemin adında bir kızları olan Hacıoğlu ve Kumarki, duruşma saatine kadar bir restoranda oturup bekledi. Duruşma salonuna beraber giren karı koca 10 dakika süren duruşmanın ardından adliyeden beraber ayrıldı.

 

ÖFKESİNİ KONTROL EDEMİYOR!

2016 yılında nikah masasına oturan İsmail Hacıoğlu ve eşi Duygu Kumarki boşanma kararı aldı.Çifti bu noktaya getiren neden Hacıoğlu’nun öfke nöbetleri. Ünlü oyuncunun evliliğine özen göstermediği için eşiyle arasının açıldığı, öfkesini kontrol edemediği ve bir sinir anında evdeki televizyonu kırdığı iddia ediliyor.

EŞİ ROMANTİK PAYLAŞIM YAPMIŞTI!

Ayla filminin başrol oyunculuğunu gerçekleştiren İsmail Hacıoğlu'nun eşi Duygu Hacıoğku eşiyle evliliklerinin 3. yılını duygusal ve romantik bir mesajla kutladı. Duygu Hacıoğlu, yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü: "Ne Nazım'ın şiirleri ne Sezen'in şarkıları yeter seni anlatmaya...Ne güzel sevdin, ne çok sevdimBizim aşkımız gözle görülür, elle tutulur. YEMİNİMİZ var bizim 05.02.2016 sana evet dediğim güne bin şükür olsun ,evliliğimizin 3.yılı kutlu olsun. 30. seneyi aynı aşkla sağlıkla kutlamak nasip olsun...Seni çok seviyorum eşim, dostum, yoldaşım, dert ortağım, SEVGİLİM"

İŞTE İSMAİL HACIOĞLU'NUN PAYLAŞIMI;

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

Ufuk Bayraktar hikayesi Dayı filmi sete çıkıyor

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Bayraktar hikayesi Dayı filmi sete çıkıyor
Yusuf Güney: Vatanıma daha faydalı işler yapmak istiyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney: Vatanıma daha faydalı işler yapmak istiyorum!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0