Yusuf Güney: Vatanıma daha faydalı işler yapmak istiyorum!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Yusuf Güney Güney, hayvan barınaklarını düzeltme ve barınaktaki hayvanları sahiplendirme belgeseli çekmek için çalışmalarına başladığını açıkladı. 

Güney “İnsanları tanıdıktan sonra hayvanlar daha çok değer vermeye başladım. Verdiğimiz değerin kat ve kat üstündeler. Hayvan yasası konusunda meclisle görüşmeler yapacağım. Bu sene bu şekilde verimli geçirmek istiyorum. Doğru ve öğretici işler yapmak lazım. Sosyal medyanın o saçma salak, gereksiz, işsizlik barındıran, boş kuru gürültüden uzak durup, vatanıma daha faydalı işler yapmak istiyorum"

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki'nin 4 yıllık evliliği 10 dakikada bitti!

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki'nin 4 yıllık evliliği 10 dakikada bitti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Gündüzbeyli 3 yıl önce

O ne demek insanları tanıdıktan sonra hayvanlara daha çok değer vermek. Unutmaki sende bir insansın. Bu lafın üzerine eğer faydalı bir iş yapacaksan ilk olarak kendinden basla.

Derya 3 yıl önce

Niye boş konuşuyorsun.