Sabriye Şengül yeniden Survivor'da!

Reytinglerin bu sezon düşmesi nedeniyle ekranlara veda edeceği iddilarına sosyal medya hesabından devam ediyoruz paylaşımı yağan Acun Ilıcalı Survivor'da Türk takımına yeni bir yarışmacının katılacağı müjdesini verdi. O ismin Sabriye Şengül olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde çıkan "Survivor bitiyor" haberlere doğru olmadığı yönünde açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, bu kez canlı yayın sırasında Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında Yunan takımına, geçen sene Survivor'a damga vuran Katerina Dalaka'nın katılacağı açıklandı.

Acun Ilıcalı Survivor'ın 12. bölümünde oynanan ödül oyunu sonrasında konuştu. Ilıcalı, Türk takımına da yeni bir yarışmacının katılacağının müjdesini verdi. 

"SÜRPRİZ BİR YARIŞMACI GELİYOR"

Acun Ilıcalı, ''Zorlu bir sezondayız. Yunan takımına önemli bir takviye geliyor. Dalaka gelecek, önümüzdeki günlerde. Dünya çapında bir yarışmacı geliyor. Bizim takımımıza da sürpriz bir isim gelecek'' dedi.

Bu haberlerin ardından Türk Kickboksçu ve Boksör Sabriye Şengül sosyal medya hesabından ismin kendisi olduğunu duyurdu.

Sabriye Şengül

Sabriye Şengül

 

Spiker Dilara Gönder Yalın anne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Spiker Dilara Gönder Yalın anne oldu
Çılgın Sedat: Yaşamayan kimse anlamaz

İLİŞKİLİ HABER

Çılgın Sedat: Yaşamayan kimse anlamaz
Meghan Markle uçmak için doktordan izin aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle uçmak için doktordan izin aldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0