Çılgın Sedat: Yaşamayan kimse anlamaz

Oğlunun Serebral Palsi hastalığı nedeniyle bir süredir paraya ihtiyacı olan Çılgın Sedat için düzenlenen yarım gecesinde yaşanan olayları canlı yayın programında dile getirdi.

Serebral Palsi oğlunun tedavisi için yardım gecesi düzenlenen şarkıcı Çılgın Sedat, telefonla bağlandığı programda vefasızlıktan yakındı. Çılgın Sedat, Demet Akalın, Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses’e ait eşyaların açık arttırma ile satıldığı geceyle ilgili şunları söyledi:

 “Çok güzel bir gece düzenlendi oğlum için Allah razı olsun. Gelen baş tacı gelmeyen de Allah razı olsun. Seda Sayan sahnede en son giydiği elbiseyi verdi. İbrahim Tatlıses, Yılmaz Güney’den kalma kaşkolunu verdi. Farklı muhabbetlere herkes koşuyor. Gündem çok yoğun değil ya, olunca bizim peşimizden koşacaklar demek ki.   Onlardan gelecek dostluk Allah’tan gelsin. Yaşamayan kimse bunu anlayamaz. Demet de bir şey hazırlamış. O da gönderdi.”

"200 BİN TL'Yİ GEÇTİ"

 Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Sedat, toplanan bağışı da canlı yayında açıkladı:  "Bu tedavinin süreci çok uzun. Bağış 200’leri biraz geçmiş durumda. Herkesten Allah razı olsun. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Malatya Spor Kulübü Başkanı Adil Gevrek futbolcular adına 60 bin TL bağışladı. Talip Abi, Cengiz Kurtoğlu, Serkan Kaya…

Serkan Kaya bana sordu ‘Ne kadar lazım, ne kadar bekliyorsun?’ dedi. Sonra da ‘Ne eksik kalırsa ben onu tamamlayayım Sedat…’ dedi. İbrahim Abi de aynı şeyi söyledi. ‘Ne gerekiyorsa ben yapayım Sedat’ dedi.

İbrahim Tatlıses’in kaşkolü açık arttırmaya çıkmadı. Onu Cengiz Abi aldı. Sinem Yıldız ile Şenol İpek, bu geceyi yaparken insanlardan azar işittiler. Ben herkese teşekkür ediyorum."

İŞTE O ANLARDAN BİR KARE;

Serkan Kaya

Serkan Kaya

Spiker Dilara Gönder Yalın anne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Spiker Dilara Gönder Yalın anne oldu
Sabriye Şengül yeniden Survivor'da!

İLİŞKİLİ HABER

Sabriye Şengül yeniden Survivor'da!
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bir reklamdan 1 Milyon 500 bin TL aldı

İLİŞKİLİ HABER

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu bir reklamdan 1 Milyon 500 bin TL aldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

mustafa44 5 yıl önce

Adil başkanım Malatya seninle gurur duyuyor Allah şifa nasip eylesin evladımıza

Toplam 3 beğeni

ELAZIĞLI 5 yıl önce

SAYIN ADİL GEVREK VE MALATYASPORLU CAMİASINA BRAVO tebrikler TEBRİKLER

Toplam 5 beğeni

bursalı vatandaş 5 yıl önce

allah yardımcın olsun kardeşim acil şifalar inşallah,yardım elini uzatanlardan allah razı olsun

Toplam 11 beğeni