Murat Göğebakan anısına konser!

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli 2014 yılında aramızdan ayrılan Murat Göğebakan anısına CRR Konser Salonu'nda sahne aldı.

Geçtiğimiz hafta İHH İnsani Yardım Vakfı yetkilileriyle Suriye'nin Azize ilçesindeki sığınmacıları kampta ziyaret eden Murat Kekilli merhum sanatçı Murat Göğebakan anısınaCRR Konser Salonu'nda sahne aldı.

Konser sırasında konuşan Kekilli,  "Gerek geleneksel ve Anadolu müziğine yakın duruşu, gerekse modern müzik ezgileriyle mükemmel bir gece seyirciyi bekliyor” dedi. Yardım gecelerine gittiğini de değinen Kekilli, “Yardıma muhtaç o kadar insan vardır ki  bilemezsin, o yüzden böyle gecelerde severek sahne alıyorum. Yardımın dokunuyorsa ne mutlu bana" dedi. 

Diriliş Ertuğrul ekibinin acı kaybı!

İLİŞKİLİ HABER

Diriliş Ertuğrul ekibinin acı kaybı!
Ezgi Mola tartıya rüşvet verdi

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Mola tartıya rüşvet verdi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0