Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'den 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağına tepki!

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Hazar Ergüçlü, '65 yaş üstü' yasağını eleştirdi. Oyuncu "eğer gerekliyse herkese yasaklanmalı" dedi.

RENCİDE EDİCİ!

Hazar Ergüçlü instagram

Hazar Ergüçlü instagram

MEDCEZİR EKİBİYLE YENİDEN BİRLİKTE OLACAĞIZ!

Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Çağatay Ulusoy ve Miray Daner yıllar sonra aynı dizide buluşuyor. 2013 yılında Medcezir dizisinde birlikte rol alan oyuncular yeniden Muhafız dizisiyle ekranlarda olacak.

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

Ergüçlü,"Medcezir'deki eski ekibimizin bir araya gelmiş olması çok keyifliydi. Zaten yıllardır tanıdığım, çok sevdiğim arkadaşlarım. Çok gülüyorduk, yine çok mutluyduk, yine gülüyoruz" şeklinde konuştu.

KABUSLAR GÖRSEM DE KALBİMİN SESİNİN PEŞİNDEN GİDİYORUM!

Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz oyuncu Hazar Ergüçlü, en son 'Hayat Sırları' adlı dizide yer almıştı. Proje konusunda çok seçici olduğunu açıklayan oyuncu, Elle dergisine verdiği röportajda samimi itirafta bulundu. İşte, Ergüçlü'nün o açıklamaları...

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

"Risk almayı sevmem, garanti olmayan işlere girmem. Göz ardı edilmiş olanı canlandırmak, küçümsenen detayların bulunduğu eserlerde oynamak istiyorum. Okuduğum kitapları, izlediğim filmleri görev bilinciyle ele alıyorum. Metafiziği ve felsefeyi de bilmek gerekir."Herkesin bana yakıştırdığı persona dahilinde, bir prototipe boyun eğseydim mutsuz olurdum. Kabuslar görsem de, kalbimin sesinin peşinden gidiyor, zorluklardan ve aşktan kaçmıyorum."

PROJELERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA YAPTI!

Ünlü bir firmanın reklam yüzü olan Hazal Ergüçlü, firmanın düzenliği etkinliğe katıldı. Magazinci arkadaşların sorularını yanıtlayan oyuncu, projelerine ilişkin konuştu.

Hazar Ergüçlü haberleri

Hazar Ergüçlü haberleri

Yer aldığı projelerde gişe ve sanatsallık kaygısı duymadığını belirten Ergüçlü,"İkisini de bir arada yapmayı doğru ve uygun buluyorum. İçimden gelen tüm benliğimi ortaya koyan işlerde olmayı seviyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM MALİYETİ DUDAK UÇUKLATTI!

Önceki zamanlarda Hazal Filiz Küçükköse'nin reklam yüzü olduğu dünyaca ünlü spor markasının yeni reklam yüzü ünlü oyuncu Hazal Ergüçlü olacak. Ergüçlü'nün bu reklamdan alacağı maliyet ise dudak uçuklattı.

 

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

Reklam için oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Ergüçlü'nün bu anlaşmadan 50 bin lira kazanacağı iddia edildi. 

HAMİLE POZU İLE İLGİ ODAĞI TOPLADI!

İngiliz ulusal kanalı BBC’nin dizisi ‘The Mallorca Files’da rol alan Hazar Ergüçlü’nün ilk görüntüleri gündeme ses getirdi. Dizide ‘Azra Bolat ’adlı hamile bir kadını canlandıran oyuncu çekimler için aylar önce İspanya’nın Mayorka adasına gitmişti. Geçen hafta yayına giren 10 bölümlük dizi, iki dedektifin İspanyol adasındaki gizemli cinayetleri çözmesini konu alıyor. İşte, Hazal Ergüçlü'den hamile pozu;

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü’nün sahneleri ‘Number One Fan’ adlı dördüncü bölümde ekranlarda olacak. Dizinin başrol oyuncuları ise Elen Rhys ve Julian Looman.

DİĞER HABERLERİ;

Hazar Ergüçlü, nisan ayında yayınlanacak Instyle dergisi için kapak yüzü oldu. Birbirinden çarpıcı pozlar veren ünlü oyuncu Ergüçlü,bağımsız sinemaya destek vermek amaçlı, yönetmenliğini Emre Erdoğru’nun yaptığı yeni film projesinde yapımcı olacak.

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü,"Türkiye’de bağımsız sinema destek bulmakta hep zorlandı ama şu an hiç bulamıyor o desteği. Ben de Emre birilerine boyun eğsin istemedim ve gücümüz yettiğince destek olmak istedim.” dedi ve

Hazar Ergüçlü haberleri

Hazar Ergüçlü haberleri

"Popüler kültürün içinde olmayı da seviyorum, bağımsız sinemanın da. İkisinin dinamiğinden aldığım haz başka” diyerek sözlerine devam etti.

Dünyaca ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'un maske ve eldivenli hali dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'un maske ve eldivenli hali dikkat çekti!
Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekibi Ordu'da kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekibi Ordu'da kaldı!

BİR YORUM YAPIN 3

Ahmet sahan 4 yıl önce

Unlu doktor profesor deseniz anlarim bunlarin nasil para kazandiklari bile belli degilken bunlarami kalmis yorum yapip ileri geri konusmak

Toplam 2 beğeni

Cizreli 4 yıl önce

Ağzı olan konuşuyor

Toplam 1 beğeni

Bahadır 4 yıl önce

Kuzey tekinoğlu görmesin len