Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'le restoran mı açıyor?

TRT1 ekranlarının sevilen ve iddiaları dizilerinden Vuslat'ın başrol oyuncularından Aziz Korkmazer'i canlandıran başarılı oyuncu Kadir Doğulu'yu yasemin.com ekibi olarak sette ziyaret ettik. Her bölümde Feride ile arasında geçen olaylarla izleyiciyi ekranlara kilitleyen Kadir Doğulu'yla dizideki karakterini ve özel hayatı ile ilgili merak edilen konuları ele alan bir röportaj gerçekleştirdik. İşte Kadir Doğulu'nun yasemin.com'a özel samimi açıklamaları:

Yasemin.com / ÖZEL

Mutfağa ve yemeklere olan düşkünlüğünüzü biliyoruz. Ancak oyunculuğa başlama serüveniniz nasıl oldu? Oyunculuğunuzu nasıl keşfettiniz?

- Çocukluğumdan beri yapmak istediğim ve hayalini kurduğum bir meslekti oyunculuk. Ama hayat şartlarının önümüze getirdiği imkanlara karşı "hayır" diyemedik. Ancak ne kadar içten isteyip dua ettiysek, günün birinde işlettiğim mekana gelen teklifle başladı. İşte o zaman anladım ki bu zamana kadar yaptığım tüm her şey bana bir okul gibi geçmiş. 

Kadir Doğulu

Kadir Doğulu

ÜNLÜ OYUNCU KADİR DOĞULU KİMDİR? KADİR DOĞULU'NUN YILLAR İÇİNDEKİ DEĞİŞİMİ VE HAKKINDA BİLİNMEYENLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

- Bu zamana kadar birçok dizi ve filmde rol aldınız. Peki Aziz karakterini bunlardan ayıran bir özellik var mı? Aziz karakterinde sizi etkileyen bir durum oldu mu?

Bu zamana kadar üstlendiğim rollerde birbirinden farklı karmaşası vardı. Ancak Aziz tercihlerini yapmak bir adamdı. Duygularını sıyırmış ne istediğini bilen,'zahir diye tabir ettiğimiz' görünen, elle tutulan, bilinen dünyaya sahiplenmiş gücü, parayı sosyal ekonomik sınıfına değer veren bir adamdı. Bundan öncekiler böyle değildi. Bu yüzden Aziz karakterine hazırlanmak da keyifli ve keşiflerle dolu oldu. 

- Aziz karakteriyle ortak yönleriniz var mı? 

Aziz'le muhakkak ortak yönlerimiz var. Zaten bütün karakterlere kendimden yol çıkarak hazırlanıyorum. Ama Aziz'in şuan ki yaşanan bölümlerindeki durumuyla benzeyen çok yönlerimiz var. 

- Son zamanlarda birçok ünlü sanatçılar dizi ve film oyunluğunu bırakıp yalnıza tiyatroda yer alma kararı aldıklarını açıkladılar, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Ben oyunculuğu tiyatro ya da dizi diye ayırmıyorum. Oyunculuk; benim çocukluğumdan beri hayal ettiğim, belki yeni sahip olduğum ama aşkla yaptığım tek mesleğim. Gelen sinema senaryosunu da tiyatro senaryosunu da eğer bana da uygun ve yapabileceğim bir şeyse kesinlikle kabul ediyorum. Ancak bir yere destek amaçlı geçiyorlarsa, bu çok güzel bir şey, ama sinema veya tiyatro oyunculuğu diye ayrım yok, oyunculuk var.

Kadir Doğulu ve yasemin.com ekibi

Kadir Doğulu ve yasemin.com ekibi

- Eşiniz Neslihan Atagül ile birlikte bir restoran açmayı düşünüyor musunuz?

İkimiz de yemek yapmayı çok seviyor ve hevesliyiz. Neslihan'ın eli çok lezzetli. Evde yemek yapan değişiyor. Eğer o çalışıyorsa ben yapıyorum. Ancak ikimiz de severek yemek yapıyoruz. Onun dışında benim bir önceki mesleğim olduğu için yemek sektörü, ikimizin de ortak hayallerinden bir tanesi ' bir mekanı hayata geçirebilmek', Ama bunu para kazanmak için değil de istediğimiz damak zevkini insanlara da taddırabilmek için düşünüyoruz.

Tuğba Ekinci'den Erdoğan paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci'den Erdoğan paylaşımı!
Eşref Kolçak’ın cenazesinde tepki çeken hareket

İLİŞKİLİ HABER

Eşref Kolçak’ın cenazesinde tepki çeken hareket
Hakan Hatipoğlu paylaştı: İlk defa baba dedi

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Hatipoğlu paylaştı: İlk defa baba dedi
Bensu Soral şıklığıyla yine dikkat çekti!

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral şıklığıyla yine dikkat çekti!
Amine Gülşe'den nişanlısı Mesut Özil'e veda!

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe'den nişanlısı Mesut Özil'e veda!
Yusuf İslam'dan çocuklara Ramazan hediyesi

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf İslam'dan çocuklara Ramazan hediyesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0