Hadise'yi mutlu eden gelişme! Annesi Gülnihal Açıkgöz'den...

Hadise'nin bir dargın bir barışık olduğu ablası Hülya Açıkgöz'ün yapmış olduğu vergi kaçırma açıklaması, gündemde geniş yankı uyandırmıştı. Ünlü şarkıcının ailesinden sevindiren bir haber geldi. Belçika'da tedavi gören anne Gülnihal Açıkgöz, eski sağlığına kavuştu.

Şarkıcı Hadise'nin Belçika'da yaşayan ve bir süredir tedavi gören annesi Gülnihal Açıkgöz'den sevindiren bir haber geldi. Doktorları anne Açıkgöz'ün tıpkı eskisi gibi hareket edebileceğini ve tedavisinde olumlu gelişmeler olduğunu belirttiler. Bu haber sonrası Hadise, büyük bir mutluluk yaşadı.

Klip yönetmeni Hülya Açıkgöz ile şarkıcı kız kardeşi Hadise arasında sular durulmuyor. Açıkgöz geçtiğimiz günlerde, 'Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Hangi fakir, zengini dolandırmış bu dünyada? Bende yok milyonlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir.' demişti. Bu açıklama sonrasında gözler Hadise'ye çevrilmişti.

Hadise vergi mi kaçırıyor sorularının ardından abla Açıkgöz, yanlış anlaşıldığını belirterek, 'Ben hem Türkiye’de hem de Belçika’da sahibi olduğum şirketler bünyesinde çeşitli alanlarda profesyonel olarak hizmet veren işletmecilik ve organizasyonlar yapan bir birey olarak var oldum ve tüm profesyonel hayatımın Hadise üzerinden yorumlanmasını çok anlamsız buluyorum. Yazmış olduğum yazının Hadise ile hiçbir bağlantısının olmadığının bilinmesini isterim.' dedi.

HADİSE VE DERYA AÇIKGÖZ KARDEŞLERDEN ABLA HÜLYA AÇIKGÖZ'E VETO!

Açıkgöz kardeşler arasında sular durulmuyor. İş anlaşmazlığı ve kişisel sebeplerden dolayı sorunlar yaşayan kız kardeşler de son durum, abla Hülya Açıkgöz'e karşı veto. Hadise'nin, bir zamanlar kendisinin klip yönetmenliğini de yapan ablası Hülya Açıkgöz'ün web sitesi haklarını vermemesi üzerine yaşadığı polemiğe küçük kız kardeş Derya Açıkgöz de eklenmiş ve Açıkgöz, ablası Hülya'yı sosyal medyada takipten çıkartmıştı.

Hadise ve Derya Açıkgöz'den yeni bir paylaşım geldi. Beraber çekildikleri selfie'yi sosyal medyadan paylaşan kardeşlerin bu tavrı, abla Hülya Açıkgöz'e nispet şeklinde yorumlandı.

Ünlü şarkıcı Hadise ve kız kardeşleri Derya ve Hülya Açıkgöz arasındaki küslük devam ediyor. Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz ile web sitesi ve maddi konular üzerinden mahkemeye taşınan küslüğüne küçük kardeş Derya Açıkgöz de dahil oldu. 

Annesini de alıp Belçika'ya giden Açıkgöz, Instagram hesabından ablası Hülya Açıkgöz'ü sildi. Böylelikle Hülya Açıkgöz, 2 kız kardeşinden de veto yemiş oldu. Yakın zamanda baba olan erkek kardeşleri Murat Açıkgöz ise bu konu hakkında sessiz kalmayı tercih ediyor.

ARAMIZDA KÜSLÜK YOK DEMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Hadise, kız kardeşleri Hülya ve Derya Açıkgöz ile olan iş ilişkisini bitirmişti. Kardeşlerin o günden bu yana da küs oldukları iddia edilmişti. O iddiayı bitiren isim abla Hülya Açıkgöz olmuştu. Açıkgöz, 'Ben hiçbir sanatçıyla çalışmıyorum. Hadise ile de profesyonel iş ilişkimiz bitti. Başka işlerle yoluma devam ediyorum… Küslük yok, biz kardeşiz… İş anlamında ayrıldık ama kardeş olarak biriz. Kötü bir enerji yok. Herkesin yoğunluğu kendisine şu anda. Ben Belçika’daki doğum günü kutlamasına katılamadım, iş seyahati vardı başka bir ülkede…' açıklamasıyla kardeşiyle küs olmadıklarını dile getirmişti. Açıkgöz, Hadise'nin kendisini aradığını ve fikirlerini aldığını dile getirmişti.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Hadise ve kız kardeşlerinin, para meselesi sebebiyle kavga ettikleri ve Hadise'nin iki kardeşiyle de iş ilişkisini bitirip, görüşmeyi de kestiği iddia edilmişti.

Hülya Açıkgöz

Hülya Açıkgöz

Hülya Açıkgöz'ün Hadise için çektiği Sıfır Tolerans şarkısının klibi, Britney Spears'in klibinden çalıntı çıkınca, ünlü şarkıcı ablasıyla büyük bir kavga etmişti. Klibi ayrıca RTÜK tarafından da yasaklanan Hadise ablasına, 'Çektiğin klip hem çalıntı çıktı hem de yasaklandı. Param çöpe gitti. Kariyerim de zedelendi!' diyerek tepki göstermişti.

Menajerimi Ara Ayşenil Şamlıoğlu: Koronavirüs ile vedalaştık! Ayşenil Şamlıoğlu kimdir, nereli

İLİŞKİLİ HABER

Menajerimi Ara Ayşenil Şamlıoğlu: Koronavirüs ile vedalaştık! Ayşenil Şamlıoğlu kimdir, nereli
Oyuncu Esra Ruşan Fatih Kızılgök'ten boşandı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Esra Ruşan Fatih Kızılgök'ten boşandı
Safiye Soyman'dan Seda Sayan'la filtresiz paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'dan Seda Sayan'la filtresiz paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 5

El hak 3 yıl önce

Bunlar cennetlerini yaşıyor burda Allah'a nasıl cevap verecekler üryan sahneye çıkıyor sorsan elhamdülillah Müslümanım diyecek

Ay yildiz 4 yıl önce

Inanin 3 u de fabrikada calisan kocalari olsa ve unlu olmasa hic darginlik olmazdi

Toplam 5 beğeni

Deniz 3 yıl önce

Inan o zaman daha fazla kavga ederlerdi

Toplam 0 Beğeni

Safa 4 yıl önce

İyide bize ne bundan ? Zenginin hayatı züürtün vaktini neden alsın ?

Toplam 14 beğeni

Dermanbey 4 yıl önce

Yine issiz kaldilar galiba,aile sorunlariniz kimseyi ilgilendirmiyor.gidin evinizde halledin

Toplam 12 beğeni