Orhan Gencebay'ın oğlunu bıçaklayan taksici hakkında karar çıktı!

Geçtiğimiz günlerde usta sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay’ı bıçakla yaralayıp kaçan taksi şoförü tutuklandı.

Usta sanatçı Orhan Gencevay ve Sevim Emre'den dünyaya gelen oğlulları Gökhan Gencebay'ı bıçakla yaralayıp kaçan taksi şoförü tutuklandı. Taksici, yaralama suçundan 1.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

çalıkuşu

çalıkuşu

Gökhan Gencebay, aracı kullanan nişanlısına küfür eden taksi şoförü E.D. ile tartıştı. Meyve bıçağını çıkaran taksici, Gökhan Gencebay'ı göğsünden bıçaklayıp kaçtı.Daha sonra gözaltına alınan 51 yaşındaki E.D., Gökhan Gencebay'ın taksinin camlarını yumrukladığını söyledi. Savcılığa sevk edilen taksici hakkında yaralama suçundan dava açıldı. Tutuklanan E.D.'nin 1.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Yusuf Güney paylaşımıyla helal olsun dedirtti!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney paylaşımıyla helal olsun dedirtti!
Filiz Akın'dan korkutan haber!

İLİŞKİLİ HABER

Filiz Akın'dan korkutan haber!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

İronikkkk 4 yıl önce

Eşimi her gün tembihliyorum kimsenin hiçbirşeyine karışma neme lazım bazı kuduruklar yüzünden başına bir iş gelir. Adalet masumları değil suçluları koruyor zaten. Dışarısı olmuş açık hava hapisanesi, içerideki hapis daha güvenli canı malı korumak için bizi mi tıksalar içeri, hem ne güzel ekmek elden su gölden misali geçim dertleri de yok ha bire yiyip içip şişiyorlar. Kısaca kavga görürseniz bırakın yardımı uzaklaşın ordan çünkü ölür yada yaralanırsanız birtek eşiniz aileniz ağlayacak ardınızdan, onlar daha önemli

Toplam 2 beğeni

yiğido 4 yıl önce

İnsanız sinirleniriz olur ya kavga da ederiz. Bıçak ise insanlıktan çıkmışlığın çirkinliğin hayvanlığın altında bir hareket. İnşaallah hapis cezası onu iyice düşündürür yaptığı yanlışı göreceği geniş bir zaman. Tabii ki düşünebilir ise.

Toplam 3 beğeni

Ufuk 4 yıl önce

Ilginç, baklava hırsızı cocuklara 9 yıl. Adam öldürmeye varacak kadar olan bıçaklı yaralamaya 1,5 yıl. Çarpık bir hukuk sistemi. Neresinden tutsanız elde kalıyor.

Toplam 7 beğeni

Fehmi 4 yıl önce

Para cezasina cevrilir taksicinin daha once isledigi bir suc yoksa hukmun aciklanmasini 5 yil erteler serbest birakilir ve en onemlisi suc aleti bicak müsadere edilir

Toplam 3 beğeni

C.Türk 4 yıl önce

Ne yani Adam Bıçaklamanın Cezası 1,5 Yıl,mı?... Bu nasıl adalet?

Toplam 6 beğeni