Yemin dizisi 63. bölüm özeti! Yemin 63. bölümde yaşanacaklar

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin'in 63. bölüm özeti yayınlandı. Hafta içi her akşam yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Yemin dizisinin 63. bölümünde, seyirciyi heyecan dolu dakikalar bekliyor olacak.

Başrolünde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı, Kanal 7'nin günlük dizilerinden Yemin yeni bölümlerini yayınlamaya hız kesmeden devam ediyor. İşte seyirciyi ekran başına kilitleyen Yemin'in yeni bölümünde yaşanacaklar:

YEMİN 63. BÖLÜM ÖZETİ

Cavidan'ın uyarısı üzerine Cemre’nin davranışlarını fark etmeye başlayan Reyhan, evliliğine sahip çıkmak istese de gururuna yenik düşer. İyi niyetli gibi görülen Cavidan Reyhan'ı kışkırtmaya devam eder. Emir ise kendisine kurulmuş olan tuzaktan bir haberdir. Cemre de hastalık rolüne devam ederek Emir'i yanında tutmaya devam eder.

Talaz ise planladığı kurnazlıkla şikâyetinden vazgeçer. Leyla ise haksızlık ettiği Kemal'e karşı kendisini affettirme çabası içindedir. Kemal'in bir şeyler planladığını anlayan Talaz'ın büyük bir sürprizi vardır.

Yemin 63. bölüm özeti

Yemin 63. bölüm özeti

BİR YORUM YAPIN 0