Demet Akalın: Cumhurbaşkanına mektup yazacağım

Dün bir televizyon programına katılan şarkıcı Demet Akalın şaşırtan açıklamalarıyla gündeme damgasını vuırdu.

Son olarak bir annenin verdiği ilacı içmeyen kızına şiddet uygulamasıyla alakalı konuşan şarkıcı Demet Akalın, çocuğa şiddet ve istismarın artmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazmak istediğini söyledi.

"CUMHURBAŞKANINA MEKTUP YAZACAĞIM"

Çocuklara yapılan istismar ve şiddete tahammülünün olmadığını belirten Akalın, sözlerine şöyle devam etti: "Ecrin'in katili falan bulunması sinir krizi geçiriyorum. Cumhurbaşkanına mektup yazmayı düşünüyorum. Bunda 8-9 ay önce çocuk ölümleri için biz Adalet Bakanlığı'na gitmiştik Nadide Sultan falan. Bize bir günde randevu verdiler atlatık Ankara'ya gittik. Bütün danışmanlarını çağırdı, adamlar ellerinde dosyalarla geldi. Bize brifing verdiler. Sonuç olarak bizim Avrupa birliğine girmemiz için ne kadar idam istiyoruz desek de boşuna.

demet akalın

demet akalın

"BEBEKLERİN HAKKI NE OLACAK?"

Katillerin de bir insan hakları varmış peki ölen bebeklerin hakkı ne olacak? Adalet Bakanı o gün Aile Bakanını da aradı. Mavi de gözlü biri o kadar inandım ki Adalet Bakanımıza hala da çok inanıyorum. Bu cezaların hızlanacağına da inanıyorum. Ama idam gelmeyecek onu da söyleyeyim yani. İnsanlar kimyasal hadımdan bahsetti ama onda bile hep katilleri düşünen insan hakları devreye giriyor.

Fahriye Evcen son paylaşımda ne demek istiyor?

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen son paylaşımda ne demek istiyor?
Alişan ve ailesinin iftar şıklığı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve ailesinin iftar şıklığı!
Gamze Özçelik'in Tanzanyalı çocuklarla keyifli anları

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'in Tanzanyalı çocuklarla keyifli anları
Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu'ndan sevenlerini korkutan haber

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu'ndan sevenlerini korkutan haber
1 Haziran 2019 vizyona giren filmler

İLİŞKİLİ HABER

1 Haziran 2019 vizyona giren filmler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

Muaz 4 yıl önce

Maalesef biz Batı'nın kurallarına göre hareket ettiğimiz sürece güçlenemeyiz,biz onları değil onlar bizi kullanır, Allah'ın kurallarına göre hareket edip İslam ahlakı ile ahlaklanmalıyız,ancak bunun ile zulmü ortadan kaldırıp adaleti tesis edebiliriz,milletin vicdanında ki feryatları susturmak için idam şart

Toplam 5 beğeni

Abdullah 4 yıl önce

Hem çağdaşlık derler hemde çıkan sonuca başta kendileri isyan ederler ve her kötü sonucuda İslami kuralları getirmek isteyen Erdoğan ve hükümet ine yıkarlar.Siz ne istediğinizi biliyomusunuz acaba?.Biz biliyoruzki Şeriat gelirse ecrin bebek vakaları yok diyecek kadar olacak,olursa da müsebbibi öldürülecek.aynı şeyi istiyoruz lakin bunlar çağdaşlıkla biz ise aslolan kanun Şeriat ile.Çağdaşlıkla bunlar ulaşamaz ama Şeriat ile biz ulaşırız...bir gün elbet...

Toplam 2 beğeni

Merhaba 4 yıl önce

Kim bu ya?

Toplam 7 beğeni

RUHİ 4 yıl önce

Reis AB filan istemiyor kardeşim! Bu alçak BATI kendisi bıraksın istiyor ve bunu koz olarak kullanmak istiyor Reis. Öyle bir durum ki eğer biz çıkarsak bunlar tam bir Haçlı Seferi kuracak. Haa korktuğumuz filan yok lakin biraz daha sabır ve zaman ister. Silah alanında çok güçlenmemiz gerekir. İnanın bana petrol ya da gaz birini bulsak olayı bitireceğiz! Rabbim sen yardım et.

Toplam 26 beğeni

Abdullah 4 yıl önce

SÜPER tespit

Toplam 4 Beğeni

mhcivelek 4 yıl önce

O insan hakları sadece türkiyeyi bölmek iç karışıklığa sebep olmak için yapılmış Sayın cumhurbaşkanımız aB den neden bizi almayacaklarını söylesinler işimize bakalım diyor bu yüzden yoksa maalesef bu olaylar arttıkça devam eder.

Toplam 9 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun