Merhum Naim Süleymanoğlu'nun kızları filme karşı: Durdurulsun!

2 sene önce hayatını kaybeden merhum Naim Süleymanoğlu filmi için kızları Sezin ve Ersin Süleymanoğlu'dan izin çıkmadı. Film çekimlerinin durması ve gösterime girmesi için savcılığa gittikleri iddia edildi.

Merhum Naim Süleymanoğlu'nun kızları Sezin ve Ersin Süleymanoğlu'nun geçtiğimiz hafta film çekimlerinin durdurulması ve gösterime girmemesi için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Avrupa ve dünya şampiyonluğundan alın teri ile elde ettiği madalyaların kayıp olduğu gerekçesiyle soluğu mahkemede alan kızları Seizn ve Ersin Süleymanoğlu'nun avukatları Aziz Demir, merhum Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Sülemanoğlunda madalyaların 9 sene kaldığını belirtmektedir. Madalyaların film çekiminde kullanılmasına izin vermeyen kız kardeşlerin savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. İlk olarak tedbir amaçlı film çekimlerinin durması ardındanda gösterime girmesinin tamamen engellenmesinin kararını istendiği öğrenildi.

FİLMİ 3 KARAKTER CANLANDIRACAK...

naim süleymanoğlu kimdir

naim süleymanoğlu kimdir

Yönetmenliğini Özer Feyzioğlu’nun üstlendiği ve senaryosunu Barış Pirhasan’ın yazdığı filmde Süleymanoğlu’nu oyuncu Hayat Van Eck, çocukluğunu Batuhan Davutoğlu, gençlik dönemini de Deniz Ali Cankorur hayat verecek.

Tek bir karakteri 3 aşamalık dönemlerde görebileceğiniz filmde, oyuncuları Naim Süleymanoğlu’nun milli halterci kardeşi Muharrem Süleymanoğlu hazırlıyor.

ÇOCUKLUĞUNU CANLANDIRACAK OLAN KİŞİ:

batuhan davutoğlu

batuhan davutoğlu

GENÇLİĞİNİ CANLANDIRACAK OLAN KİŞİ:

Deniz Ali Cankorur

Deniz Ali Cankorur

SÜLEYMANOĞLU'NU CANLANDIRACAK OLAN KİŞİ:

Hayat Van Eck

Hayat Van Eck

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Alişan sosyal medyadan paylaştı: İki tane dişiyle...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan sosyal medyadan paylaştı: İki tane dişiyle...

BİR YORUM YAPIN 0