Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor

En son Ölene Kadar isimli diziyle ekranlara gelen Engin Akyürek yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

 2016 yılında ATV'de yayınlanan TİMS&B imzalı Ölene Kadar dizisinde rol alan ve yeni projesi hayranları tarafından merakla beklenen Engin Akyürek ekranlara geri dönüyor.

engin akyürek

engin akyürek

NGMedia ve O3 Medya ortak yapımı, kod adı Sefirin Kızı olan diziyi, ATV'de yayınlanan ve sıra dışı izlenme başarısıyla ekran seyircisinin radarına giren Sen Anlat Karadeniz'in yazarları olan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyorlar. Ekim- Kasım gibi Star'da ekrana gelmesi beklenen dramanın yayına başka isimle girmesi bekleniyor. Projenin cast çalışmaları da başladı. Önceki günlerde kulislerde, Savaşçı dizisinde rol alan Sarp Levendoğlu ve son olarak Muhteşem İkili dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol'un adları Sefirin Kızı dizisi geçiyordu.

Ben Fero'nun sahne fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Ben Fero'nun sahne fiyatı dudak uçuklattı
Bensu Soral hayalini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral hayalini açıkladı!
Sadece Şeyma'da inanılmaz hata!

İLİŞKİLİ HABER

Sadece Şeyma'da inanılmaz hata!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0