Şeyma Subaşı kitap yüzünden adliyelik oldu!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Şeyma Subaşı çıkardığı Sadece Şeyma yüzünden adliyelik oldu!

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın eski Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Sadece Şeyma isimli bir kitap çıkarmıştı. Kısa bir süre sonra kitabın içerisinde herkesi şaşırtan bir hata ile karşılaşıldı. Kitabın 'Cilt ve Beslenmeye Dair İpuçlarım' kısmında, 'hidroklorik asit' ile 'hyaluronik asit' kelimelerinin karıştırıldığı ve okuyucuya yanlışlıkla 'tuz ruhu' önerildiği ortaya çıkmıştı. Sessizliğini uzun süre koruduktan sonra dikkatleri üzerine çekince "Ibiza'da olduğum için serumu paylaşamadım. Yazım hatası için özür diliyorum" notuyla özür dilemişti. 

TUZ RUHU YÜZÜNDEN ADLİYELİK OLDU

Bir okur, Şeyma Subaşı’nın hikayesini anlatan Sadece Şeyma kitabını okuduktan sonra savcılığa şikayette bulundu. Okur, “Kitapta cilt ve güzellik için tuz ruhu öneriliyor” dedi. Savcılıkta bir saat ifade veren Subaşı, “Yayınevi asitleri karıştırmış” diye konuştu.

sadece şeyma

sadece şeyma

"BİR DAHA KİTAP ÇIKARMAM"

Dün magazin muhabirlerine kızı Melisa ile beraber yansıyan Şeyma Subaşı, “İkinci kitap gelecek mi?” sorusuna  “Bir daha kitap çıkarmayacağım. İlk ve sondu” cevabı şaşırttı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Oğuzhan Koç babası ile aynı sahnede!

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç babası ile aynı sahnede!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

fenerli 4 yıl önce

bu kitabi alanda akil yok

Toplam 1 beğeni

esedullah 4 yıl önce

Eğer mümkünse hiç bir yerde konuşma görünme. İnsanlarımızı sen ve senin gibiler hem yanlış bilgilendiriyor hem de yanlış davranışlara yönlendiriyorsunuz.

Toplam 2 beğeni

Murat 4 yıl önce

Biz şehirdışına bile zor çıkıyoruz millet ibizalarda geziyor.

Toplam 1 beğeni

abdullah 4 yıl önce

mümkünse evinden çıkma.

Toplam 7 beğeni

Adnan 4 yıl önce

Zır cahil, şöhret şaşkını birinden ancak bu kadar yazar olur.

Toplam 9 beğeni