Çaycı Hüseyin öldü haberlerine isyan etti! Çaycı Hüseyin Alparslan Özmol kimdir?

Sosyal medyada adı sıkça ölüm haberleri ile anılan Alparslan Özmol, "Bana karakter bulmak istiyorsanız öldü karakterini bulmayın. Teşkilat dizisinde ölmek isterim" dedi. Peki Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol kimdir?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönemin en çok sevilen dizisinde oynayan 'çaylar' ve 'adamı hasta etmeyin' repliğini dillere dolayan 'Çaycı Hüseyin' lakaplı Alparslan Özmol, hakkında çıkan öldü haberleri ile ilgili konuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık 'koronavirüsten öldü, kazada öldü' şeklinde bahsedilen Özmol, "Bana karakter bulmak istiyorsanız öldü karakterini bulmayın. Bu adam yaşıyor kardeşim, adamı hasta etmeyin." dedi.

Özmol, "Dün akşam yine trend topic olduk. Ben anlamadım kardeşim yani bir çözüm bulmamız lazım. Yaşıyor muyuz ölüyor muyuz bir karar verin, adamı hasta etmeyin. Sorun kimde bende mi, sizde mi? Yaşatmak istiyorsak tabii ki güzel projelerde görünmek isteriz. Projeyi de seçemiyoruz o kadar güzel projeler var ki.Ama Teşkilat'ta ölmek isterim. Dizi çok güzel hemen oradan teklif bekliyorum. Öleceksek orada ölelim."

İSYAN ETMİŞTİ!

Oyuncu Alpaslan Özmol, hakkında sürekli çıkan öldü haberlerine sonunda isyan etti. Bir tık uğruna yapılıyor diyen Özmol, 'Bir görselimi alıp, internet sitesine koyup, ‘Şok şok şok, Çaycı Hüseyin’e bir şey oldu’ yazıyorlar. Tıkladığında içeriğinde oyun sitesi çıkıyor. Bir tık uğruna şerefini satmak gibi bir şey oluyor. Sürekli ‘Öldün mü ağabey? Cenazen Konya’dan kalktı. Konya’da deniz mi var’ gibi anlamsız espriler yapılıyor. Bir gün öleceğiz bu sefer de inanmayacaklar.' dedi.

İmajında da değişikliğe giden Özmol, 'Koronavirüsten öldü dediler, uçak kazasında öldü dediler. Bir gün öleceğiz, bu sefer de ‘Yok canım ölmedi, yaşıyor’ diyecekler. Arkadaşlar, ben yaşıyorum. Öldüğüm zaman size haber vereceğim. Adamı hasta etmeyin.' açıklamasında bulundu.

Mart ayından beri hakkında öldü haberi çıkmayan Özmol'u " Şu anda ekranda tekrarları yayınlanıyor dizinin fakat benimle yetişen çocuklar beni şu an göremiyor benim ne yaptığımı merak ediyor. Yeni nesil de elinde cep telefonu ve sosyal medyayla yaşıyor. Onlar için öldürmek çok basit, ortaya bir iddia atıveriyorlar. Çok kez öldüm, ama kendini fenomen zanneden biri ortaya çıkıp da ‘Ben gerçekten bunu öldüreyim, öteki dünyaya göndereyim’ derse ne olacak. Sanal alemin insanlarımız kendilerini kanıtlamak için böyle bir delilik yapabilir, yapabileceklerine inanıyorum. Fenomen olmak için ‘Ölmedi ölmedi dediniz ama bakın ben öldürdüm’ diyebilir. Böyle bir ruh hali bir dengesizlik yaşanabilir. Bunun önlemini kendi çapımda alıyorum. Paranoyakça değil ama tedbir alıyorum. Ben şu an size kendimi kanıtlıyorum ama ertesi gün yine bir öldü haberi çıkıyor sonra yine bir ekrana çıkıyorum, bu kez kimse inanmaz oldu. Günün birinde bir başrol oyuncusu çıkıp da bunu gerçekleştirebilir. Bu duruma devlet el atmalı, devlet bu iddiaları ortaya atanlarla ilgilenmeli, benim gücüm yetmez önlem almaya.açıklamasında bulunmuştu.

Özmol üzerinden esprili paylaşımlar yapan kullanıcılar, daha önce de 'Kral geri döndü' şeklindeki esprileri Özmol'un görseliyle beraber paylaşmışlardı. Özmol, hakkında bir kez daha çıkan Çaycı Hüseyin öldü haberlerine ve Çaycı Hüseyin TT'sine, çektiği komik bir videoyla yanıt vermişti.

KORONAVİRÜS ESPRİSİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili yapılan mizahlardan payını, oyuncu Alpaslan Özmol da aldı. Özmol hakkında bir kez daha, koronavirüs nedeniyle öldü paylaşımları yapılmaya başlandı ve çaycı Hüseyin şeklinde sosyal medya gündemine yerleştirildi. Birçok kullanıcı ise bu mizah nedeniyle, Özmol hakkında çıkacak gerçek bir habere artık kimsenin inanmayacağını belirten paylaşımlarda bulundu.

KORONAVİRÜS'TEN ÖLDÜ İDDİASI

Oyuncu Alpaslan Özmol, merhum Münir Özkul'dan sonra hakkında öldü haberleri en çok yapılan kişi olarak dikkat çekiyor. 

ÇAYCI HÜSEYİN ALPASLAN ÖZMOL KİMDİR?

19 Nisan 1976 tarihinde Almanya'nın Hamburg şehrinde, gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Şu ana kadar 20 projede rol alan Özmol, Ayrılsak da Beraberiz ve Çocuklar Duymasın dizilerinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteriyle tanınmıştır. 

Demet Özdemir'den sosyal medyayı sallayan fotoğraf paylaşımı! Doğal haliyle...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'den sosyal medyayı sallayan fotoğraf paylaşımı! Doğal haliyle...

BİR YORUM YAPIN 20

kul ahmet 1 yıl önce

Kuantum fiziği, genellikle baştan sona göz korkutucu bir saha olarak görülür. Her gün bunlarla uğraşan fizikçilere bile alandaki bazı konular hem ilginç hem de mantıksız gibi görünebilir; fakat kuantum, özünde anlaşılamaz, sınanmamış veya tutarsız bir saha değildir. Tam tersine, insanlığın geliştirdiği en güçlü teorilerden birisi, Kuantum Teorisi'dir.

Konya Dusmani 1 yıl önce

Değerlik elektron ya da valans elektron, bir atomun en dış kabuğunda (valans yörüngesi) bulunan elektronlardır. Valans elektronları bir elementin diğer elementler ile kimyasal olarak nasıl etkileştiğini kararlaştırması açısından önemlidir. Bir atomdaki daha az değerlik elektron sayısı atomu daha az kararlı ve etkileşime karşı daha fazla istekli yapar. Bunun tam tersi de aynı şekilde doğrudur, valans kabuğu valans elektronları ile dolu ise atomun aktivitesi düşüktür ve diğer kimyasal elementler veya kendi türünden kimyasal elementler ile yapılacak etkileşimler için daha az isteklidir.

manisa 2 yıl önce

cok sevdigim bir tipleme ..sahi niye ondan sonra dizilerde oynamamis ...bence eskiya hükümdar olmaz dizisine bir mafya babasi olarak yakisir bence

vatandas 2 yıl önce

yaaa o bizim hüseyinimiz ..yedirtmeyiz tamam mi ..

Ergin 2 yıl önce

Kaç yılın haberi

Yorumların Tümünü Okuyun