Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim

Bir döneme yer aldığı yemek programıyla damgasını vuran ünlü isim Ezgi Sertel, geçtiğimiz dönemde yaşadığı bebeğini kaybetmesi hakkında katıldığı bir canlı yayında açıklama yaptı.

Önümüzdeki günlerde ikiz bebeklerini kucağına alacak olan Ezgi Sertel, konuk olduğu canlı yayın programında açıklamalar yaptı. Geçen sene iki tane düşüğüm oldu diyen Sertel, "Kalbi durmuştu yavrularımın. Doktor 5-6 ay ara verin dedi. Ben sandım ki, evleneceğim isteyince de hamile kalıp doğuracağım. Bu işler öyle olmuyormuş. Sonra 'ben beklemek istemek istemiyorum, bir taşla iki kuş olsun' dedim. Tüp bebek yaptık." diyerek şaşırttı.

ezgi sertel

ezgi sertel


NEDEN TEPKİ VERMİYORSUN DEDİLER!

Sonrasında "Eşimle beraber doktora gitmiştik. Denemeden 10 gün sonra kontrole gidiyorsunuz çünkü... Çok şaşırdık. Çünkü ilk denemede tutmaz diyorlardı. Ben onları ultrasonda görünce ağladım.Ozan ile biz 3-4 tane sinema filmi çektik. Orada hep nişanlıydık, sevgiliydik, arkadaştık. Sonrasında tekrar 'Tek Türkiye' dizisinde oynadık. Orada da yine sevgiliydik, evlendik.Ozan 'ben bir oyuncuyla yapamam' demiş. Sonra bir gün 'Ezgi'yi Allah sahibine bağışlasın yok ya bana bağışlasın' demiş.Ben ilk bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım. Çünkü daha 6 haftalıktı, çok yeniydi. Kendi içimde yaşadım. 'İlk bebeklerde olur' dediler." diyen ünlü sunucu "İkincisinde teve2'de program yapıyordum. Reklam arasında düşük yaptım. Yayına giremedim, sonra girdim kapanışı yaptım ve hastaneye kaldırıldım. O zaman bebek 7 haftalıktı.Çok acı bir şey. İkincisinde 'neden?' diyorsunuz. Her şey yolundaydı. Sonra bir ağrıyla, bir anda olan bir şey. Tepki de veremedim. Etrafımı sakinleştirdim." sözlerini noktaladı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Ajda Pekkan'ın çalışma saatini duyanlar şok oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'ın çalışma saatini duyanlar şok oldu!
Mustafa Sandal ve Cengiz Kurtoğlu'ndan muhteşem düet!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal ve Cengiz Kurtoğlu'ndan muhteşem düet!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0