Ajda Pekkan'ın çalışma saatini duyanlar şok oldu!

Usta sanatçı Ajda Pekkan dün İstanbul'da coşkulu bir konser verdi. Pekkan tam 30 şarkı söyleyerek enerjisiyle herkesi şaşırttı.

Önceki akşam Harbiye Açıkhava’da 6 bin kişiye 3 saat boyunca konser veren Superstar Ajda Pekkan, 250 bin TL kazandı. Şıklığı ve sesiyle göz kamaştıran Pekkan, o sabah 1.5 saat spor yaptıktan sonra konser alanına 16.00’da gelmişti. Kulisinde 16.30’dan 20.30’a kadar şan hocasıyla şarkılarını çalıştı.

pekkan

pekkan

"HER ŞEYİN MÜKEMMEL OLMASINI İSTİYORUM"

21.00’de seyirci karşısına çıkan Süperstar ‘Spente Le Stelle’ adlı ilk şarkıyı okuduğunda saatlerdir ayaktaydı. Konser 24.00’te bitti. Pekkan 20 dakika dinlendikten sonra 7 kişilik ekibiyle toplantıya oturdu. Süperstar gece 24.00’ten sabah 10.00’a kadar basına servis edilecek fotoğraflarını bizzat seçti. Binlerce kare arasından beğendiği pozlara fotoşop yaptırdı. Bu işlem sırasında bilgisayar ekranının başında oturdu. Basın bülteninin her satırını kontrol etti.

73 yaşındaki süperstar “Her şeyin mükemmel olmasını istiyorum. Şimdi birkaç saat uyuyalım. Hemen sonraki konsere hazırlanalım. Aynı tempo ve mesai bizi bekliyor." dedi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Ebru Güneş sezonun son konserini verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Güneş sezonun son konserini verdi!
Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Sertel: Reklam arasında bebeğimi kaybettim
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0